Vandaag zijn het showa

Vandaag zijn het showa

Dit is per toeval, want ik plaats de koi in volgorde zoals ik ze gefotografeerd en gefilmd heb.

Even melden dat er op dit ogenblik 3 koi hun weg gevonden hebben naar een nieuw baasje. Het doet me toch plezier dat er een bepaalde interesse is voor deze actie. Vandaag komen er dus 5 nieuwe bij, en deze avond of morgenvroeg verdwijnen er weer enkele.

Je zult opmerken dat er enkele koi met een ster boven hun foto staan. Dit wil zeggen dat het ofwel hele goede en interessante koi zijn, ofwel dat de prijs/kwaliteit verhouding zeer goed is.

Showa 1209006 van Ueno.

Een showa die zelf laat zien wat ie allemaal in huis heeft, goed beni sumi en shiroji. Een prachtig patroon en nog alles in huis om later te verbeteren . Dit is een koi uit de ueno selectie waar we er een paar meer van hebben en die van erg goede kwaliteit zijn. Echt een koi met een goed toekomst perspectief.

Showa 1209021 van Isa.

Deze isa showa heeft veel te lang binnen gezeten en had daardoor  een flinke achteruitgang in haar beni laten zien. Nu ze weer een tijdje buiten vertoefd, is er weer een flink herstel van het beni te zien en zal weer volledig in orde komen. Deze showa moet je nu niet beoordelen, maar in vertrouwen aankopen. Je zal ons later dankbaar zijn. Een echte aanrader met stip.

Showa 1209005 van Ueno.

Weer eentje uit de stal van ueno, gewoon alles erop en eraan, een prachtige totaal uitstraling en veel toekomst muziek . Echt van die showa die niet al te duur zijn, maar later altijd een erg goede ontwikkeling zullen laten zien. Je kunt eigenlijk niet miskopen.

Showa 1202014 van Momotaro

Koi met een goeie body, lange kop en een sterk staartstuk.  Hij bezit een speels beni patroon wat later op de juiste plaatsen voorzien zal worden door sumi.

Een onderliggende menware is al te ontdekken . Gun deze koi nog een paar jaartjes en er zal een mooie showa verschijnen .De opbouw van deze koi voorspelt een serieuze groei voor de toekomst. Ondanks het patroon waardoor je de koi nu niet zult kopen, zul je versteld staat hoe hij er binnen een paar jaartjes uitziet.

Showa 904253 van Momotaro

Deze showa heeft een uitmuntende uitstraling als vijvervis, zo eentje waar je altijd van kan genieten. Hij heeft wat minpuntjes die je bij het bowlen wel ziet maar in de vijver niet.

De koi heeft een beschadigde vin die weer herstellende is. In het beni zijn wat lichte plekjes te ontdekken en onder langs de zijkant zitten een paar schubben die oranje gekleurd zijn,het zogenaamde sec hi.

Toch is er bij het zwemmen niet veel van te zien .Voor diegene die een showa wil die al een flinke body heeft en een respectabele lengte en in de vijver ook nog eens een prachtige uitstraling heeft, maar meestal bedrogen uitkomt door de prijs, is dit zeker een goede keuze.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240