De klei is eindelijk aangekomen

De klei is eindelijk aangekomen

Het heeft me veel moeite gekost om de refresh klei in huis te halen, maar het is me eindelijk toch gelukt.

Al diegenen die klei besteld hebben, kunnen deze komen ophalen. Zij die hem willen laten opsturen, gelieve me een mailtje te sturen met het verzoek om de klei op te sturen, ik zal dit dan zo snel mogelijk in orde brengen.

Ondertussen zou ik ook eens aanraden om eens een bezoek te brengen bij Koiroyal.be. Er staan veel nieuwe produkten bij en het is misschien tijd om je UV lampen te vervangen, Eventueel je voorraad medicijnen en bacteriën aan te vullen.

Voor diegenen die nog geen broodnodige microscoop hebben, moeten even het nieuwe assortiment microscopen bekijken die ik via Maarten Lammens in het assortiment heb opgenomen. Ik heb de microscopen uitgetest samen met Maarten om te zien of ze beantwoorden aan de basisfuncties, en ze bevallen me alle drie even goed.

Het is eigenlijk een onmisbaar toestel voor de koiliefhebber en ondanks het feit dat je het misschien niet zo dikwijls nodig hebt, is het toch iets wat belangrijk is om onmiddellijk een probleem te herkennen, en bovendien bespaart het je een onderzoek door een derde...

Er zijn twee groepen van microscopen, de binoculaire en de monoculaire microscoop. Een binoculaire microscoop heeft twee oculairen zodat je met uw twee ogen kunt kijken naar het preparaat(een huidafstrijkje van de koi. Een monoculaire microscoop heeft 1 oculair waardoor je maar met één oog kunt kijken naar het preparaat. Het maakt in principe niet veel verschil uit of je een monoculaire microscoop koopt of een binoculaire, blijkbaar is het enige verschil de prijs en dat je ogen minder snel vermoeid worden.

De duurdere uitvoering geeft een vergroting van 4x 10x 40x 100x die telkens nog eens x10 vergroten bij de ogen. Je mag dus spreken van een vergroting van 40 - 100 - 400 en 1000. De goedkopere versie heeft dezelfde eigenschappen, maar zonder de vergroting x 1000.

Meer afbeeldingen

De klei is eindelijk aangekomen: afbeelding 1
De klei is eindelijk aangekomen: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137