De koi uit de groeivijver

Dit is eigenlijk een test om te zien of het werkt zoals het geprogrammeerd is.

Ik kan aan het filmpje eigenlijk weinig toevoegen, maar als je deze koi zo ziet ronddartelen, dan denk ik dat ze een fantastische metamorfose zullen ondergaan tegen volgend jaar. Er zijn nog een paar  kleppers te koop, dus hou je niet in, want het zijn een partij zeer  hoogwaardige koi.

Nu vrijdag is het een vakantiedag hier in België en ik ga de tijd nemen om even langs te rijden. Misschien dat ik er wel een paar bowl. 

Wist  je trouwens dat de koi voor de veiling van Momotaro op 12 November ondertussen online staan. Ik zal aanwezig zijn en als je een koi wil scoren, geef me dan een seintje. Ik zal je eventueel helpen om een bod te doen dat realistisch is.

NIEUWE KLEINE AANPASSING WEBSITE

Wist je dat  ik ondertussen een datum heb laten zetten bij de optie, zodat iedereen kan zien tot waneer de optie loopt ?  De optie zal automatisch s'nachts om 12 uur op de getoonde datum verdwijnen indien deze niet omgezet is naar verkoop van de koi. In dit specifiek geval zal de optie dus verdwijnen op 01-11-19 om 12 uur s'nachts. Zo kunnen eventueel andere gegadigden hun kans afwachten. Zie onderstaande foto.

datum bij optie op koi.

 

Meer afbeeldingen

De koi uit de groeivijver: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

7 reacties

Robby Borgmans

555


Polleke

555


interkoi

555

Wim DW

555


Peterken

555


Christof

555


Wim DW

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml