De koi uit de groeivijver

Dit is eigenlijk een test om te zien of het werkt zoals het geprogrammeerd is.

Ik kan aan het filmpje eigenlijk weinig toevoegen, maar als je deze koi zo ziet ronddartelen, dan denk ik dat ze een fantastische metamorfose zullen ondergaan tegen volgend jaar. Er zijn nog een paar  kleppers te koop, dus hou je niet in, want het zijn een partij zeer  hoogwaardige koi.

Nu vrijdag is het een vakantiedag hier in België en ik ga de tijd nemen om even langs te rijden. Misschien dat ik er wel een paar bowl. 

Wist  je trouwens dat de koi voor de veiling van Momotaro op 12 November ondertussen online staan. Ik zal aanwezig zijn en als je een koi wil scoren, geef me dan een seintje. Ik zal je eventueel helpen om een bod te doen dat realistisch is.

NIEUWE KLEINE AANPASSING WEBSITE

Wist je dat  ik ondertussen een datum heb laten zetten bij de optie, zodat iedereen kan zien tot waneer de optie loopt ?  De optie zal automatisch s'nachts om 12 uur op de getoonde datum verdwijnen indien deze niet omgezet is naar verkoop van de koi. In dit specifiek geval zal de optie dus verdwijnen op 01-11-19 om 12 uur s'nachts. Zo kunnen eventueel andere gegadigden hun kans afwachten. Zie onderstaande foto.

datum bij optie op koi.

 

Meer afbeeldingen

De koi uit de groeivijver: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

7 reacties

Robby Borgmans

😊 ok dat is een beter icoontje


Polleke

Dat word weer spannend wat er tevoorschijn zal komen , tot straks mannen en pas op want ik breng mijn camera mee 😜 . Grtjs 


interkoi

Ze zien er fantastisch uit Christof...

Wim DW

jouw oog ziet meer dan mijn met een bril op - maar als jij zegt dat ze fantastisch zijn, geloof ik je - well done christof


Peterken

Zeg Wim.... Ik zou dan uw bril is poetsen jongen. Dat helpt! 😄. Christof jou residentie is echt af. Knap om dat allemaal te zien.


Christof

Bedankt mannen, het is een weer plezier en zeer leerrijk om deze toppertjes te zien evolueren.  En ja Luc, het werkt! Knap dat je het filmpje in het item zelf kan bekijken.


Wim DW

peterken, dan heb jij betere ogen als ik vermoed ik - ik zie het niet maar mogelijk zijn je ogen geoefender ....


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240