De koi zijn goed aangekomen!

De koi zijn goed aangekomen!

Hoewel het deze keer wat langer duurde - ik (André) was om 20.30 uur op Schiphol en reed uiteindelijk om 22.15 uur weg - was het een gezellige drukte. Rond 23.30 uur was ik thuis en had ik de kans om de koi goed te bekijken.

In mijn ogen vormen deze vier uitstekende tosai de kers op de taart voor de aankopen van dit seizoen. Ze zouden in elke vijver een prachtige aanvulling zijn. Van kindai naar klasssiek, Dainichi koifarm heeft toch zijn eigen stijl wat betreft showa.

Deze nieuwe aanwinsten benadrukken ook de mooie samenwerking tussen de Interkoi collega's: twee stuks zijn bestemd voor Interkoi Germany en twee voor Interkoi Ameide. Alle aangekochte koi zijn nu binnen, waardoor er voor iedereen wat wils is bij Interkoi. 

Bij de koi staan ook de codenummers vermeld. vul deze in bij de zoekfunctie onderaan en je krijgt onmiddellijk alle informatie over betreffende koi, en als je op het envelopje klikt dan weet je met wie je contact moet opnemen voor eventuele aankoop.

Het is een ondankbare taak als het zo laat is, maar Ik heb een aantal filmpjes aangekregen van André van deze vermoedelijk laatste levering, ik zet deze eventjes hieronder: Je moet wel begrijpen dat het vrij donker is, dus ik heb de filmpjes even lichter gemaakt.

De 4 koi samen in de bowl.

Dainichi shiro utsuri SH-V24-05258 - interkoi ameide

Dainichi showa SH-V24-05283 - interkoi ameide

Dainichi showa SH-V24-05582 - interkoi germany

Dainichi showa SH-V24-05583 - interkoi germany

De vraag nu is natuurlijk, welke vind je de mooiste of meest interessante. Uiteraard heeft ieder zijn mening, maar het is altijd plezierig om een weerwoord te ontvangen. Zelf heb ik een zwak voor de shiro utsuri. Hier zie ik veel toekomst in.

Alle koi zijn natuurlijk uit een jumbo selectie en hebben dus de genen om tot een aannemelijke grootte verder te ontwikkelen, waarbij ik 80 cm als basis neem. Alles daarboven is super. Zo worden ook de koi geselecteerd.

Koiliefhebbers willen nu éénmaal grote koi, dus selecteren de kwekers op grootte, huidkwaliteit in combinatie met patroon. Vertel ons waar welke jij zou kiezen via de reacties, altijd interessant om te lezen. Wij kunnen er nog altijd van leren.

Uiteraard nodigen wij u ook graag uit om eens langs te komen en al dit moois met eigen ogen te bewonderen. We hebben voer, medicijnen en waterverbeteraars op voorraad en staan klaar om u van deskundig advies te voorzien.

 

6
5
12
9
6
7
9
10

Meer afbeeldingen

De koi zijn goed aangekomen!: afbeelding 1
De koi zijn goed aangekomen!: afbeelding 2
De koi zijn goed aangekomen!: afbeelding 3
De koi zijn goed aangekomen!: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml