De laatste filmpjes

De laatste filmpjes

Helaas is gisteren niemand afscheid komen nemen...erg dat niemand mij mist, maar dat is vermoedelijk mijn lot. Ik heb wel de tijd gehad om de laatste hand te leggen aan de filmpjes van de nieuwe koi die nog niet gebowld werden en in november binnenkwamen. Zij zaten in vijver 6 of de eerste vijver als je binnenkomt.

Ik wist echter niet precies welke al verkocht waren en welke niet, dus ik heb alle twijfelgevallen dan maar gefilmd, en er bleken nog 5 filmpjes in te zitten van koi die verkocht waren. Van 2 wist ik het wel, maar die heb ik gefilmd om aan de eigenaars te tonen.

De eerste aan de beurt is een kohaku van Taniguchi van Andreas. Deze zal naar Duitsland verhuizen. Andreas kocht een tosai in 2017 van Taniguchi, maar door de jammerlijke gebeurtenis verloor hij zijn tosai. Normaal is er geen garantie, maar ik heb er toch voor gezorgd dat zijn koi vergoed werd, door één van mijn sansai af te geven. 

Normaal zou ik nog een vergoeding krijgen van Taniguchi San, maar dat moet ik in het voorjaar nog regelen. Er waren 3 mensen die hun koi verloren waren tijdens deze verschrikkelijke periode en ik heb toen aangeboden om de klanten een keuze te laten maken uit mijn overblijvende sansai, die het trouwens perfect doen. Gelukkig werd er geen ruzie gemaakt onderling en werden de keuzes uiteindelijk netjes verdeeld. 

Deze sansai sanke hoorde daar  niet bij, en is van Lorenzo. Ik hoef niet uit te leggen wat je zelf kan zien. Toekomstig succes gegarandeerd. Konstantijn kocht op de valreep nog een ginrin showa. Ontwikkeling is boven verwachting in mijn ogen. Niet overdreven groot, maar wel bijzonder interessant om op te volgen.

Ik heb ondertussen een filmpje gemaakt waar je de koi als tosai kan zien en daarna zoals ze nu zijn: mooi om te bekijken.

Een goshiki ook van Taniguchi, is van Karel, en je begrijpt ondertussen dat al de koi uit vijver 6 allemaal van Taniguchi zijn. Zijn goshiki vind ik trouwens bijzonder goed geslaagd. Het worden geen reuzen van goshiki, maar tot hiertoe is de evolutie positief. Wat ervan verwacht wordt doen ze nog altijd. Geen sumi op het beni, en de patronen zijn heel speels. 

De laatste in de reeks is een bijzonder mooie ginrin Showa van Taniguchi, die door Philippe werd aangekocht. Ook weer niet groot, maar zeker de moeite om de evolutie te volgen. Ginrin Showa is niet zo populair, maar toch kan ik ze pruimen. Ik betwijfel echter of ik ze nog aan zal kopen.

Ik heb nu  nog 9 filmpjes ter beschikking die ik gisteren gemaakt heb en die ga ik morgen presenteren voor de voorjaars verkoop. Voor wie interesse heeft de volgende weken in bepaalde aanbiedingen, volg de website goed op. Ik ga proberen op ludieke manieren bepaalde aanbiedingen te doen, maak er gebruik van. Alle koi die gewenst zijn, zijn verkocht, de overblijvers zal ik een beetje te grabbel gooien. 

Als toemaatje nog melden dat ik een nieuw record aan bezoekers heb gevestigd, namelijk 1109 unieke bezoekers op één dag, namelijk 17 januari. De reden is mij niet helemaal bekend, maar het geeft de burger natuurlijk moed. (zie bijgaande foto)

 

Meer afbeeldingen

De laatste filmpjes: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

14 reacties

KONDHO

555

The Untouchable

555

Wim DW

@The Untouchable 555


Peterken

555

Wim DW

555

The Untouchable

@Wim DW 555


Johan D

555

The Untouchable

@Johan D 555


Christof

555

interkoi

555


Wim DW

555

interkoi

555


The Untouchable

555


interkoi

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml