De laatste filmpjes

De laatste filmpjes

Helaas is gisteren niemand afscheid komen nemen...erg dat niemand mij mist, maar dat is vermoedelijk mijn lot. Ik heb wel de tijd gehad om de laatste hand te leggen aan de filmpjes van de nieuwe koi die nog niet gebowld werden en in november binnenkwamen. Zij zaten in vijver 6 of de eerste vijver als je binnenkomt.

Ik wist echter niet precies welke al verkocht waren en welke niet, dus ik heb alle twijfelgevallen dan maar gefilmd, en er bleken nog 5 filmpjes in te zitten van koi die verkocht waren. Van 2 wist ik het wel, maar die heb ik gefilmd om aan de eigenaars te tonen.

De eerste aan de beurt is een kohaku van Taniguchi van Andreas. Deze zal naar Duitsland verhuizen. Andreas kocht een tosai in 2017 van Taniguchi, maar door de jammerlijke gebeurtenis verloor hij zijn tosai. Normaal is er geen garantie, maar ik heb er toch voor gezorgd dat zijn koi vergoed werd, door één van mijn sansai af te geven. 

Normaal zou ik nog een vergoeding krijgen van Taniguchi San, maar dat moet ik in het voorjaar nog regelen. Er waren 3 mensen die hun koi verloren waren tijdens deze verschrikkelijke periode en ik heb toen aangeboden om de klanten een keuze te laten maken uit mijn overblijvende sansai, die het trouwens perfect doen. Gelukkig werd er geen ruzie gemaakt onderling en werden de keuzes uiteindelijk netjes verdeeld. 

Deze sansai sanke hoorde daar  niet bij, en is van Lorenzo. Ik hoef niet uit te leggen wat je zelf kan zien. Toekomstig succes gegarandeerd. Konstantijn kocht op de valreep nog een ginrin showa. Ontwikkeling is boven verwachting in mijn ogen. Niet overdreven groot, maar wel bijzonder interessant om op te volgen.

Ik heb ondertussen een filmpje gemaakt waar je de koi als tosai kan zien en daarna zoals ze nu zijn: mooi om te bekijken.

Een goshiki ook van Taniguchi, is van Karel, en je begrijpt ondertussen dat al de koi uit vijver 6 allemaal van Taniguchi zijn. Zijn goshiki vind ik trouwens bijzonder goed geslaagd. Het worden geen reuzen van goshiki, maar tot hiertoe is de evolutie positief. Wat ervan verwacht wordt doen ze nog altijd. Geen sumi op het beni, en de patronen zijn heel speels. 

De laatste in de reeks is een bijzonder mooie ginrin Showa van Taniguchi, die door Philippe werd aangekocht. Ook weer niet groot, maar zeker de moeite om de evolutie te volgen. Ginrin Showa is niet zo populair, maar toch kan ik ze pruimen. Ik betwijfel echter of ik ze nog aan zal kopen.

Ik heb nu  nog 9 filmpjes ter beschikking die ik gisteren gemaakt heb en die ga ik morgen presenteren voor de voorjaars verkoop. Voor wie interesse heeft de volgende weken in bepaalde aanbiedingen, volg de website goed op. Ik ga proberen op ludieke manieren bepaalde aanbiedingen te doen, maak er gebruik van. Alle koi die gewenst zijn, zijn verkocht, de overblijvers zal ik een beetje te grabbel gooien. 

Als toemaatje nog melden dat ik een nieuw record aan bezoekers heb gevestigd, namelijk 1109 unieke bezoekers op één dag, namelijk 17 januari. De reden is mij niet helemaal bekend, maar het geeft de burger natuurlijk moed. (zie bijgaande foto)

 

Meer afbeeldingen

De laatste filmpjes: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

14 reacties

KONDHO

Gal spuwen, neen dank u. Vies hè, heeft u ook worteltaart? Of liever pindakaas. Of toch, op die fb. En toestanden. Liever beetje genieten van een kwalitatieve site en oerdegelijk blog. Proficiat interkoi. En nu de visjes, nieuwe jaar gaat alweer razend snel. Moet bekennen dat ik interkoi nu nog maar een 10 tal maanden volg, maar voor welke  koi kichi  hier niet kan van genieten. Moet ofwel ook in dat aardse paradijs leven ofwel een heel droevig leven lijden. Nu voordat Luc daar ook aankomt en begint met zijn nieuwste , nog even terugspoelen op enkele toppers volgen mij uit 2019 , bijna allemaal verkocht, proficiat dan ook aan alle nieuwe eigenaars. Heb een voorliefde voor Showa als ik dan zo eentje al de SH-V19-10270  Zie voorbijkomen of Ueno de 1846 of 1811093  dan weet ik dit toch te waarderen en mij gelukkig prijzen hiervan te kunnen genieten zijn prijs technisch ook voor mij te hoog gegrepen maar voor anderen zakgeld, ja das waar maar als ik dan ginrin 1811032 of de 1811031 zie en weet wat hier de prijzen van verkoop van waren samen met die Taniguchi Goshiki 1904002  dan kan ik hier evenveel of zelfs nog meer van genieten. Bij de sanke groep zijn de 19-10234 en de 10210 deze welke mij het meeste aanspreken nog te koop voor wat zakgeld of paar maand loon, reeds verkocht 1811002 of de 191002 voor 595eurotjes kan je aan de1811071 toch ook wel wat hebben ja is een mannetje en ja niet mega groot maar nog niet te lang geleden waren dit visjes van een jaartje ouder of zelfs 2. Kohaku 1910013 maar ook nog enkele kleppers in japan. Ondanks wat probleempjes 19-4381 blijft mij toch persoonlijk ook aanspreken enkel oordelen op het uiterlijk kan al eens fout zijn. Ginrin Kohaku 19-4548 zit hem in de genen en wie goud wil zien schitteren 1911004 is een mega  big mama als hier het zonnetje op zit. Bij de Tancho Showa en Sanke verkocht nog verblindend zuiver T Kohako 1231 te koop. De eenkleurigen moet ik bekennen zijn mij de laatste maanden wat in de achtergrond verdwenen, maar niets verkeerd mee. Hopende hiervan allen nog veel en lang te kunnen genieten. Denk trouwens te weten hoe aards paradijs er zowat zou kunnen uitzien, zie post 17 nov. 2019.

The Untouchable

Ik vraag mij ernstig af of er iemand is die begrijpt welk punt jij hiermee wilt maken. Ik zelf alvast niet!

Wim DW

@The Untouchable ik ook niet


Peterken

Ik wou gisteren afscheid komen nemen. Maar ik was overslapen en ik dacht dat je snel ging sluiten. Volgende keer denk ik zo niet meer en kom toch af. Altijd gezellig bij jou. Vroeger ging ik met mijn vader altijd biljarten in het caffee en nu kom ik altijd als ik kan gezellig op de babbel bij jou.

Wim DW

@ interkoi -  voor deze opmerking zou een mens het toch allemaal doen he

The Untouchable

@Wim DW Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah! Geweldig, toch!!!


Johan D

Awel peterken , dat van die biljart vind ik nu eens een top idee , en daarnaast nog een toog . Plaats genoeg daar .

The Untouchable

@Johan D Om zware bieren te nuttigen . . . waar Peterken zelf natuurlijk niet van spreekt, dat was/is gewoon bijzaak.


Christof

We genieten nog elke dag van je nieuwsitem net als zoveel anderen. Dagelijks zeer goede koi op het menu, er zwemt echt niets slecht bij interkoi. Een vraagje bij het laatste filmpje; is de achtergrondmuziek bewust of louter toeval? In ieder geval; geniet van je verdiende Holiday! It will be so nice...

interkoi

achtergrondmuziek is altijd toeval, maar af en toe moet ik hierover bekvechten met YouTube.


Wim DW

mooie filmpjes, proficiat en ook zeer mooie speelse kohaku - top ik verbaas me telkens weer dat ondanks de 500 bezoeken die je dagelijks hebt, er weinig respons is op je artikels - heeft dit te maken met de vrees om iets te posten ? als eenieder 1 maal per week zou reageren, zou dit een reactie geven van meer dan 65 per dag - los van wederrepliek bij deze GENIET VAN JE VAKANTIE

interkoi

Ik weet het Wim, maar ze zeggen liever iets via Facebook. Ik kom regelmatig klanten tegen die ik nooit gezien heb en niet ken, en die me altijd zeggen dat ze de website volgen, maar  geen behoeft hebben om te reageren. Het is een harde wereld, maar ik heb er mee leren leven.  En men kan ook niet altijd reageren, dat snap ik ook wel...


The Untouchable

Ik ben het volmondig eens met de terechte uitlatingen van Wim De Weter hierboven (Wim DW, gepromoveerd in mijn ogen), zeer pertinente opmerking inzake de povere respons meestal.  


interkoi

Vroeger schreef ik wat ik dacht, maar ondertussen ben ik omgevormd naar diplomaat...wordt beter betaald 😂😂😂 .


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240