De laatste kans

De laatste kans

Morgen vervalt het aanbod in verband met de verkoop van de jumbo. Ondertussen zijn er 3 van verkocht, en er wordt op dit moment ook nog duchtig geboden, maar helaas dik onder de aangeboden prijs om ze alsnog te pakken te krijgen.

Ik vind het spijtig dat men  alsnog gaat bieden op koi die al bijzonder goedkoop zijn, ongeacht of deze "tweedehands" zijn of niet ! Ik doe mijn best om het hoogst haalbare uit de verkoop te halen, en kan onmogelijk ingaan op biedingen die ver van het streefcijfer blijven.

Morgen is de laatste dag van de aanbieding, daarna verdwijnen ze uit het gamma. Het zou zonde zijn als mijn poging zonder succes blijft, maar dat is nu eenmaal het noodlot van een dealer.

We zullen in schoonheid afscheid nemen en zoeken naar andere oplossingen die er zeker wel zijn.  Het enige wat ik kan zeggen is dat je een gouden kans laat liggen om bijzonder fijne koi niet in je bezit te krijgen.

Morgenavond laat ik de niet verkochte koi verdwijnen.

Het volgende Trio

Ik was nog niet aan het einde met de voorstelling van de koi die ik naar de binnenvijvers heb gebracht. Dat is bij deze dan ook gedaan. Goede wijn behoeft geen krans ! 

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Johan

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml