De laatste teruggevonden

De laatste teruggevonden

Het was een heel gezoek dit keer om al mijn koi terug te vinden.

Er waren enkele moeilijke gevallen bij van koi die in eerste instantie niet gevonden werden. Tenslotte was bijna alles opgelost, en als laatste kwam deze terug boven water.

Ik kreeg enkel de foto te zien, en pas als ik terug thuis was. Ondertussen heb ik er mijn eerste nachtrust thuis opzitten. Natuurlijk ben ik er vroeg bij, want in mijn systeem is het al een uur of 2 in de middag.

De tosai die ik verloren was, is deze Taniguchi die ondertussen uitgegroeid is tot 52 cm. (komt van 36). Op een foto kan je niet genoeg zien, dus is het afwachten tot ze in Arendonk rondzwemt om ze beter te bekijken.

In eerste instantie zou ik zeggen dat de body fel is toegenomen, redelijk strak naar achter, het hoofd is goed gevormd en het shiroji ziet er goed en zacht uit. Het sashi op het tweede patroon lijkt me ingeklaard, buiten een schubje dat nog moet lichtjes moet inklaren.

De koptekening is echter frapant veranderd. Als je de koi omdraait en de tekening onderste boven bekijkt, kan je met wat fantasie zelfs iets van maken. Ik ga niet zeggen wat ik fantaseer, want anders ga je er vermoedelijk mee lachen, dus fantaseer zelf maar.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240