Dainichi auction 28 november

Dainichi auction 28 november

Vermoedelijk al geweten door velen onder u, is de veiling van Dainichi die eraan komt morgen.

Ik heb de tijd niet gehad om de foto's op mijn site te zetten, en heb ze dan maar ter beschikking gesteld via mijn facebookpagina. Hier vind je alle 270 aangeboden koi, en 4 speciale aanbiedingen. Als je intussen op mijn facebookpagina bent aangekomen, doe dan nog eventjes een "like" of 'vind ik leuk' markering voor mijn pagina, dan doe je mij ook een plezier.

Wil je nog een beetje meer uitleg over een voortreffelijke kohaku, dan kan je even de meester zelf aan het woord laten in dit filmpje, alles is very nice....Ik ben echter bang dat dit soort koi niet voor onze portemonnee geschikt is, tenminste niet voor de mijne.

Ik heb er een aantal biedingen lopen op enkele nisai, maar ik ben bang dat ik voedsel te kort kom. Kopen is niet de kunst, verkopen is het codewoord.

Wie echter een bod wil doen, kan me nog snel even informeren. Ik zal het doorgeven en wie weet heb je wel geluk. Ik heb een excel file, waarin je precies kan zien wat een koi kost in aankoop, en wat de kosten zijn vooraleer hij hier is. "Open en bloot", dat is de bijhorende calculatie, maar wel correct.

Je bod moet echter snel binnen zijn, want binnen enkele uren is de veiling er al.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240