De mop van de dag

De mop van de dag

Een tijdje geleden kreeg ik een vriendschapsverzoek van iemand die wat informatie vroeg.

Ik vond het raar dat hij niet zover van mij vandaan woonde en nog nooit van Interkoi had gehoord, want zo onbekend ben ik niet. Zijn antwoord was ontkennend.

De persoon in kwestie was nog maar 3 maanden met vijveren bezig en had mijn koi af en toe wel eens voorbij zien komen via facebook. Hij dacht echter dat het over “goedkope koi ging”.

Het is een opmerking die me toch even het voorhoofd deed fronsen, en waar ik toch nog even over na moest denken.

Als het goed is, want dat weet je nooit met sociale media, zou hij in de loop van de volgende weken een bezoekje brengen. Ik zal hem met alle plezier mijn goedkope visjes laten zien !

Peter is één van mijn wekelijks klanten, die het gewoon plezierig vind om even langs te komen en “zijn klapke te doen.”

Hij wou ook wel eens een filmpje van zijn vijver maken, maar heeft altijd het gevoel dat hij het nooit goed doet. Ik heb zijn filmpje dan maar "getuned" en er een zo mooi mogelijk geheel van gemaakt.

Peter wil leren en heeft één groot voordeel ! Hij ziet alle koi graag, en dat siert hem. Ik laat je dan ook graag zijn vijver zien.

Hij geniet van zijn hobby en zijn vijver, en dat is toch wat we allen doen ! Ik vind dat ik er een passend filmpje van gemaakt heb, met een muziek hem om het lijf geschreven, alhoewel er geen doedelzak mee gemoeid is. (ter info: Peter bespeelt een doedelzak !)

Ik denk dat Peter mijn enigste klant is die doedelzak speelt, en wie hem nog nooit in actie heeft gezien, kan altijd nog eens naar dit filmpje kijken.

Ten slotte nog een filmpje van mijn vijvers, het is momenteel genieten met de kraan open en niet vergeten...ik ben vandaag open van 14.00 tot 17.00 uur

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137