Welke zou  jij kiezen

Welke zou jij kiezen

Gisteren hebben we de tijd genomen om enkele koi te bowlen en te bekijken die eventueel geschikt zouden zijn om mee naar de show te mogen.

Het mochten er echter geen zijn die al op de show geweest waren, dus moesten we even goed kijken welke er eventueel nog geschikt zouden zijn.

Ik heb er een aantal gebowld samen met enkele bezoekers, en heb er een aantal filmpjes van gemaakt, maar die ga ik verdelen over een paar dagen, want er is weinig aan het front te melden op dit moment.

De 2 sanke die je hier kan zien, gelijken heel erg op mekaar en zouden best zussen kunnen zijn, maar dat is niet zo. De ene is een dochter van Chagall, waarvan de bloedlijn mij minder bekend is, de andere is uit de bloedlijn van Love Rain.

Ik heb er een stamboom bijgedaan van de bloedlijn van Love Rain, en als je de rode bolletjes volgt zie je de moeder Love Queen, uit Rose Queen, dan uit Rose en dan uit de moeder der moeders komt, Sakura, die zowat toonaangevend is voor de volledige stam van nakomelingen.

Als je ze in de vijver ziet zwemmen lijken ze heel erg op elkaar zoals gezegd, en moet ik goed opletten welke ik neem, maar éénmaal in de bowl is het makkelijker.

Beiden worden deze maand 2 jaar en zijn rond de 56-57 cm, wat eigenlijk iets te klein en iets te jong is om mee te nemen naar de show.

De vraag is welke jij zou kiezen, want er is wel degelijk verschil tussen beide dat interessant is om op te volgen. Op de foto’s heb ik even de moeders erbij vermeld.

Mooi is om ook de filmpjes bij aankoop te laten zien, zodat je de evolutie altijd kan inschatten ! Of juist niet....

De Chagall bij aankoop, 7-10-2015

De Love Queen bij aankoop 16-04-2015

Intussen is het mij wel duidelijk geworden welke het meest interessant is om mee te nemen naar de show, maar ik laat even jullie aan het woord…

Meer afbeeldingen

Welke zou  jij kiezen: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur
Zondag: op afspraak

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SM-V20-12196

Shiro Muji SM-V20-12196
Verkocht