De nieuwe aankopen keuren

De nieuwe aankopen keuren

De aanbieding was scherp, te scherp voor mij, maar goed voor de koper die gretig gebruik maakte van het aanbod.

De daad bij het woord gevoegd kwamen ze gisteren even een kijkje nemen naar hun nieuwe aanwinst, en ze zagen dat het goed was.

Met de aanschaf van hun Dainichi showa sloegen ze 2 vliegen in één klap, en maakten ze dankbaar gebruik van de speciale aanbiedingen die ik soms helaas verplicht ben te promoten, wil ik niet met een oude stock komen te zitten….het zij zo, maar ik blijf het er moeilijk mee hebben…

Een goede raad, waar de meesten niet naar zullen luisteren, maar die ik toch even zal meedelen….maak gebruik van de countdown actie, want straks is deze verdwenen. Ik zeg niet wanneer, maar ook de koi even zullen ongemerkt verdwijnen, en het zijn echt niet van de minste. Wat kan je nog meer wensen als eindejaarscadeau…

Nu is het zo dat er toch wat mensen kwamen om naar enkele koi te komen kijken, en als dit het gewenste resultaat oplevert, dan is dat altijd meegenomen. Guido en Hajo kwamen van verre om enkele nieuwe aanwinsten te bekijken, en de omstaanders konden meegenieten van de koi die gebowld werden. Wat kan koi toch mooi zijn.

Je word het bijlange na niet moe om er naar te kijken. Na al die jaren kan je nog altijd genieten, het blijft een raadsel, maar het blijft bijzonder mooi. De eerste sanke die in het oog viel, was deze wondermooie sanke. Je kan hem als maruten omschrijven, je kan er een vierstapper van maken, alhoewel dit niet is, je kan er van maken wat je wil, maar één ding is hij zeker, hij is wondermooi.

Met 60 cm en slechts 17 maanden oud, dan spreek je van een grote tiener, een uit de kluiten gewassen baby, die de toekomst tegemoet lacht. Laat deze nog maar 15 cm groeien en wat aan zijn body werken, dan wil ik nog niet praten over de extra mogelijkheden om naar de magische grens te gaan…..je weet echt niet waar dit schip zal stranden….

Of val je misschien op deze maruten showa ?. Dat mag, want spannend blijft deze koi sowieso. Laat je verbeelding de vrije loop….

Hij is inderdaad te duur, maar mogen we deze buffel ook eens zien ? Kan men dit weigeren als men dit zo mooi vraagt ? Het is de moeite om deze in de bowl te zien zwemmen, maar in het echt is het nog veel overweldigender. Beangstigend dit formaat op deze leeftijd…

Een gelijkwaardige uitstraling geeft de keuze van Daisuke die wil dat ik deze sanke meeneem naar de show. Wie weet, het kan, maar het kan ook niet, we zullen wel zien.

Iets subtieler, heel spontaan en heel populair is de kindai showa van Sakai FF die nu zijn nieuwe thuis heeft gevonden. Je houd ervan of je houd er niet van, ik had de showa niet gekocht als deze me niet opgevallen was….

Het is al bij al dan toch een leuke 2de kerstdag geworden.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137