De opvolger van Interkoi Arendonk

De opvolger van Interkoi Arendonk

Ze zijn nog volop in opbouwmodus, maar binnen een paar maanden zal de nieuwe locatie in België actief worden. Ondertussen zijn er al een groot aantal koi overgezet naar de nieuwe locatie.

Ik kreeg gisteren een paar filmpjes aan nadat de koi werden overgezet in hun nieuwe habitat. Dit overzichtsfilmpje laat al een glimp zien van de aanwezige koi. Een variabel aanbod voor veel koiliefhebbers gekoppeld aan zeer sterke prijzen voor ieders beurs. Naast dit aanbod hebben ze ook nog een groot aantal vijvers die momenteel gevuld worden.

Het zal een luxe resort worden voor de koi. Naast de presentatievijvers zijn er nog een groot aantal vijvers van 36-70 en 90 kuub waar de grotere jongens zich vrij in kunnen bewegen. Rudi heeft nog altijd bepaalde voorkeuren, en dat is zichtbaar in het aanbod.

Het wordt aftellen tot de nieuwe locatie open zal worden gesteld, want  ondertussen zal vandaag de laatste hand worden gelegd aan de afbraak van de buitenvijvers in Arendonk. Ik heb er een aantal foto's bijgedaan van de situatie zoals het nu is. Misschien geen mooi gezicht, maar het is wat het is.

Als alles normaal verloopt zal vandaag het grootste werk gedaan zijn. Volgende week begin ik dan met de afwerking van de rest. Het zijn toch gebeurtenissen die een stempel drukken op Interkoi, maar gelukkig is de vlag van Interkoi overgegeven aan één van de beste koi liefhebbers die er bestaan.

Ik ben zeker dat Interkoi Ameide onder leiding van André een nog betere opvolger is dan mezelf. Ik ben zeker dat het beleid er in de toekomst nog zeker op vooruit zal gaan op een professionele manier en dat alle koikichi blij mogen zijn met deze evolutie.

Als laatste nieuws van vandaag wil ik nog een filmpje tonen van de heerlijke tamasaba die tussen de koi hun slag thuis proberen te halen. Martijn stuurde me deze video met zijn aankoop. Er zijn er nog een 120 van in mijn bezit, en tamasaba fanaten kunnen altijd een kijkje komen nemen.

4
2
10
3
4
3
8
4

Meer afbeeldingen

De opvolger van Interkoi Arendonk: afbeelding 1
De opvolger van Interkoi Arendonk: afbeelding 2
De opvolger van Interkoi Arendonk: afbeelding 3
De opvolger van Interkoi Arendonk: afbeelding 4
De opvolger van Interkoi Arendonk: afbeelding 5
De opvolger van Interkoi Arendonk: afbeelding 6
De opvolger van Interkoi Arendonk: afbeelding 7
De opvolger van Interkoi Arendonk: afbeelding 8
De opvolger van Interkoi Arendonk: afbeelding 9
De opvolger van Interkoi Arendonk: afbeelding 10
De opvolger van Interkoi Arendonk: afbeelding 11

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Eric

Triest aanzicht tis net of er een bom gevallen is !! Maar het is zoals het is zoals je zegt , sterkte Luc .


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml