" /> " />
Een mooi geschreven artikel

Een mooi geschreven artikel

Dit is een artikel dat geschreven werd door Tiebo van Koiquest en is deze week gemaakt na een bezoek aan Ameide. Het is een mooi geschreven artikel en vooral de video is zeker en vast de moeite waard om goed te beluisteren. Het enige wat ik in onderstaand interview niet goed begrijpt is wat hij bedoelt met "de karakteristieke dealer uit Arendonk." Benieuwd of iemand dit kan verklaren.

Een nieuw begin

Mijn Koihart zal altijd blijven spreken, aldus André de Groot. De ondernemer en familieman neemt het stokje over van Luc Borgmans, de karakteristieke dealer uit Arendonk. Terwijl ik met Luc, inmiddels 74 jaar jong, spreek op de Belgian Koi Show, herinnert hij mij eraan hoe KoiQuestion in hetzelfde jaar is ontstaan als Interkoi Arendonk. We spraken elkaar vaak alhoewel ik persoonlijk nooit in Arendonk geraakte. Luc deelde dat hij altijd heeft gedacht dat ik hem niet zo zou mogen; ik heb hem op het hart gedrukt dat dit nooit het geval is geweest, maar om woorden maar ook meteen om te zetten in daden, hielden we een interview met zijn opvolger, André de Groot.

De visie van André

Tamaura is een onderschatte kweker volgens de inwoner van Ameide, terwijl die bij de beruchte en beroemde Narita gewoon in zijn top drie staat. Het probleem is dat de body’s in het verleden geen volume hadden. Daarom heeft hij nu enkele andere bloedlijnen ingebracht.

Een eigenwijze kijk op Koi

“Ik ben godsgruwelijk eigenwijs. Ik kijk net iets anders naar Koi en vind bijvoorbeeld patroon echt helemaal niet belangrijk,” zegt André. Deze unieke visie onderscheidt hem in de Koi-gemeenschap toch wel, maar daar geeft Andre niet om. hij is ook niet bang dat zijn keuzes dat niet commercieel genoeg zijn. Natuurlijk kan hij doorslaggevend zijn, maar de Interkoi groep is hecht en aankopen worden door vele kundige ogen bekeken om er zeker van te zijn dat de kwaliteit wordt aangekocht waar zij voor staan.

INTERVIEW VAN TIEBO MET ANDRE DE GROOT

Uitbreiding en missie

Interkoi heeft vestigingen in het oosten, westen, en ook in Duitsland, België en Frankrijk. André, ondernemer in de luchtfilterindustrie met actief kool, is op een missie; iedereen moet kunnen genieten van een goede kwaliteit vis. Iedere vis wordt door vier of vijf mensen gecheckt om zoveel mogelijk teleurstelling te voorkomen, maar het blijft levende have.

Succes op de show

André won al bijna alle majors op de show, van Baby Champion naar Supreme Champion. In Belgie won hij eerstgenoemde prijs nu dus ook als dealer. De Grand Champion ontbreekt nog in zijn prijzenkast en hij is dan ook vastberaden om het niveau van zijn bestand en aankopen te upgraden.

Een diepere kijk

Bekijk het interview en neem een duik in de zienswijze en filosofie van André de Groot. Zijn passie en toewijding voor de Koi-hobby zijn inspirerend en geven een nieuw perspectief op wat het betekent om een Koi-liefhebber te zijn.

Openingsuren Interkoi Ameide

Matsue power!!
Zaterdag van 11.00-17.00 uur geopend
Bekijk nog even het prachtige aanbod dat je zo maar kan zien in Ameide. Persoonlijk uitkiezen is nog altijd iets anders dan online een koitje kopen. 

------------------------------------------------------------

Tenslotte nog even de stand van zaken in Arendonk.
interkoi

 

7
3
12
7
7
4
3
5

Meer afbeeldingen

Een mooi geschreven artikel: afbeelding 1
Een mooi geschreven artikel: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml