Zeldzame schoonheid

Zeldzame schoonheid

Gisteren zijn de 3 super mango aangekomen die voorlopig in Arendonk blijven rondzwemmen. Ik wist dat ze goed waren, ik wist niet dat ze zo goed waren. De realiteit laat een paar SuperMango van zeer hoge kwaliteit zien.

Het onderlinge verschil is minimaal, en natuurlijk is er altijd een koi waar je een zwak voor hebt. Het is ofwel de body, ofwel de kleur, maar in dit geval zijn alle 3 de koi meer dan goed. Ik zou zeggen bekijk het filmjpe dat ik gisteren even maakte.

Wat wel een zekerheid is kan ik je wel vertellen en mensen die de online veilingen van Sakai FF volgen kunnen dit beamen. Als je een Super Mango zoals deze op de veiling moet aankopen dan kom je qua aankoop niet onder het 1 000 000 yen terecht, integendeel, soms nog een serieus bedrag erboven.

Het is niet de eerste keer dat ik dit heb opgevolgd want ik heb er meer dan één in het verleden aangekocht en deze zijn zeker zo goed, neen zelfs nog wel beter. Het grote voordeel is dan ook nog eens dat je ze live in Arendonk kan bewonderen en niet moet afwachten hoe ze uit Japan zouden aankomen.

Alle koi zijn trouwens te bewonderen in de binnenvijvers in Arendonk nu. Mijn buitenvijvers zijn verdwenen en hebben plaats gemaakt voor een lege ruimte. Een deel zal ik volgende week aanvullen met een gazon; het overige deel wordt voorzien voor parkeerruimte. Of er een andere bestemming voor komt weet ik nog niet.

Openingsuren Interkoi Arendonk
Vandaag van 11.00 tot 14.00 uur

Openingsuren Interkoi Ameide
vandaag van 11.00-17.00 uur

Bovendien er is veel moois te bekijken in beide locaties. Iedereen is altijd welkom. 

 

4
3
9
9
3
5
2
5

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml