Laatste Zaterdag van de Maand

Laatste Zaterdag van de Maand

Het is zaterdagavond en ik zit heerlijk buiten op het terras. Inmiddels regent het, wat goed is voor de planten en al het groen na de warme dagen, maar persoonlijk had ik nog even van droog weer willen genieten.

Vanwege de koi-shows en het mooie weer verwachtte ik niet veel volk. Is dat jammer? Ja, maar erg is het niet. Zoals jullie weten: alles mag en niks hoeft. Door de shows in het noorden en zuiden van het land en het mooie weer, is het niet gek dat het rustig is.

Wat doen we dan op zo’n dag? Nou, best veel. In alle rust kon ik rond het koi-huis de boel weer fatsoeneren. Ik heb de extra 50 m³ lucht aangezet en alles lekker schoongemaakt. Ook dat is dankbaar werk.

In de middag kwamen John en Claudia langs. Het was weer een tijd geleden, dus dat was gezellig. John weet van aanpakken, en ik had nog een klusje te doen: drie koi selecteren die ik ga schenken aan de NVN-vereniging. Later zal ik hier uitgebreid op terugkomen in een nieuwsitem.

De NVN is de Nederlandse koi-vereniging die ik een warm hart toedraag. Tijdens het selecteren was er ook een mooi moment om een paar koi extra in de spotlight te zetten. Ik wil jullie aansporen om eens de moeite te nemen om op de koffie te komen.

Zoals jullie wel weten, ben ik gek op ginrin, vooral met veel ginrin. Het is al meerdere keren voorbijgekomen, maar ik toon de bijzondere koi toch maar weer eens. Voor degenen die echt iets speciaals willen, is het zeker de moeite waard. Deze ginrin mukashi 2311036  is echt prachtig en elke keer dat ze in de bowl zit, geniet ik ervan

Op mijn laatste reis had ik ook een ginrin karashi gescoord van Maruhiro, bekijk het filmpje van op de farm. Ze was bij binnenkomst wat slank, maar de bouw wordt al wat voller. Deze nissai meet 63 cm en gaat een beul worden. Ik zou zeggen, kijk maar eens goed naar de evolutie van deze ginrin karashi 2406008.

Daarnaast heb ik ook nog een aantal sanke in de bowl gehad. Al zeg ik het zelf, het zijn stuk voor stuk mooie sankes. Bekijk de foto eens van de huidkwaliteit. Wisten jullie trouwens dat deze sanke een prijswinnaar was op de show in Oldenzaal? In het filmpje zie je de drie tricolores bij elkaar Door de code in te typen in de zoekfuntie kun je alle informatie en prijzen vinden van de koi. De codenummrs van deze sank zijn SA-V24-01740 - SA-V24-01736 en 2310018.

Volgend weekend zijn we op vrijdag, zaterdag  en zondag geopend, kom nog even langs!:

Vrijdag: 15.00-21.00 uur
Zaterdag: 9.00-14.00 uur
Zondag: 10.00-12.00 uur

Het is een extra lang weekend, want onze vakantie staat voor de deur.

Interkoi Arendonk is geopend van 10.00 tot 12.00 uur.

-------------------------------------------------------------------------------------------

INTERKOI GERMANY

Michael heeft me ook nog gevraagd een koi in the picture te plaatsen. Het is wel een kanon van een kohaku uit de stal van Sakai FF.  Deze SFF Purple Rain Kohaku is maar liefst 74cm en uiteraard female. Ze is deze maand precies 48 maanden of yonsai. 

Je kan zo zien dat het een knoest van een kohaku zal worden waarbij 90 cm tot de mogelijkheden behoort. Je kan niet ontkennen dat ze wat negatieve puntjes heeft, maar dat vergeven we graag als je een body en een uitstraling zoals deze bekijkt. 

De 2 rode oogjes zijn ook dikwijls zichtbaar bij Grand Champion in Japan, dus dat mag geen probleem zijn. Wil je prijs of informatie, dan moet je op het envelopje klikken bij de detailpagina, en dan vind je alles wat je nodig hebt om contact op te nemen. Transport en of overdracht zal zeker geen probleem zijn want Interkoi Arendonk zal zich verder ontwikkelen als koibemiddelaar, ook een dankbare en belangrijke taak in de toekomst.

Vraagprijs: 3 450 euro

4
3
10
4
3
6
6
3

Meer afbeeldingen

Laatste Zaterdag van de Maand: afbeelding 1
Laatste Zaterdag van de Maand: afbeelding 2
Laatste Zaterdag van de Maand: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Eric

Fraaie koi,s de drie tricolores . 👍😂


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml