Systematisch koi opnieuw uploaden

Systematisch koi opnieuw uploaden

Ik heb besloten om alle overblijvende koi van de website weg te halen. Ik zal daarentegen regelmatig een tweetal koi opnieuw uploaden met de bedoeling om deze te verkopen natuurlijk.

Zoals je waarschijnlijk weet heb ik vorige week opnieuw alles opnieuw gefotografeerd, gemeten en gefilmd. Op deze manier heb je weer de juiste informatie van bestaande koi die op dit ogenblik allemaal binnen zwemmen.

Ik heb momenteel te weinig tijd om alles ineens op de website te zetten, dus daarom doe ik het rustig zonder me te forceren. Het zijn tijdelijk drukke tijden. Bovendien zet ik geen prijs bij de koi en ga ik niet in discussie over de waarde van de koi.

Als er interesse is in de koi zal ik ieder aanbod overwegen om tot een verkoop te komen. Het zijn allemaal heel degelijke koi die zeker hun waarde hebben. Ik hoop op deze manier enkele koiliefhebbers te motiveren.

Ginrin Showa 2305005
Kweker: Isa
Lengte: 53 cm
Klik hier voor volledige informatie
Vraagprijs: overeen te komen.

Golden Corn 2307008
Kweker: Taniguchi
Lengte: 50 cm
Klik hier voor volledige informatie
Vraagprijs: overeen te komen.

Klik op de naam voor het recente filmpje. Klik op de link voor de volledige informatie van de koi. Heb je interesse voor één van deze koi, en heb je een bepaald bedrag in je hoofd dat je wil spenderen neem dan contact met mij op.

Wie trouwens graag een volledig overzicht heeft van de nieuwe filmpjes van de aanwezige koi, geef me dan een seintje dan stuur ik je de links op naar de betreffende filmpjes.

3
7
22
8
6
9
5
12

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Eric

Succes Luc .


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml