De overkapping van Bart,

De overkapping van Bart,

Onlangs kreeg ik foto's aan van de overkapping van Bart. Nu is het zo dat ik normaal de meeste van mijn klanten ken en kan plaatsen, maar Bart kan ik helaas niet plaatsen.

Ik voel me dan ook schuldig, want ik vind het ontzettend belangrijk om namen te onthouden en te weten wie er ooit koi bij mij gekocht heeft of niet. Met het ouder worden ontgaat me dit regelmatig, en hier kan ik me behoorlijk druk over maken. Dus Bart help mij, en geef me een hint of aanwijzing...Bart schreef mij het volgende:

Hoi Luc,

Bij deze stuur ik wat foto's van mijn vijveroverkapping. De overkapping bestaat uit een houten frame welke volledig demontabel is zodat hij ook makkelijk op te bergen is in de zomermaanden. Verder is hij afgedekt met polycarbonaatplaten. Om hem op te bouwen ben ik een uurtje of vier bezig.

Ik heb hem er al sinds half oktober op staan.

Groeten Bart.

Meer afbeeldingen

De overkapping van Bart,: afbeelding 1
De overkapping van Bart,: afbeelding 2
De overkapping van Bart,: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137