De overkapping van John

De overkapping van John

Als afsluiter van de overkappingen, een laatste blik op deze constructie.

Hoi Luc,

Bijgaand 2 foto’s van mijn vijver zonder en met kap. De kap is gemaakt door een timmerman. Het zijn 3 vurenhouten scharen met een balk over de volle lengte van de vijver. De 16mm poly carbonaatplaten zitten in een aluminium u-profiel op de balk en dan klem tegen de schuurmuur. 2 delen zijn mbt rvs scharnieren op de balk bevestigd.

Dit jaar heb ik een kleine aanpassing gedaan boven het plantenfilter, zodat mijn Japanse holpijp meer ruimte heeft gedurende de winter. Ik houd de temp op 8-10 graden door middel van de cv ketel in de schuur en doe een voerstop van 6 weken van begin januari tot midden februari.

Dit was dan ook de laatste informatie die ik dit jaar doorgekregen heb over de overkappingen.

Ik sta momenteel op het punt om te vertrekken naar Japan voor 1 week. Ik vlieg ditmaal niet over Seoul, maar vlieg rechtstreeks naar Osaka. Daar stap ik over op de JR trein richting Shin Osaka, en stap dan over op de Shinkansen richting Okayama.

Als er bepaalde wensen zijn wat betreft films, het hoeft niet persé over koi te gaan...geef maar door, ik zal zien wat ik kan doen.

Meer afbeeldingen

De overkapping van John: afbeelding 1
De overkapping van John: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137