De proteïne skimmer

De proteïne skimmer

Zoals je weet zijn wij steeds op zoek naar nieuwe produkten die ons een meerwaarde geven.

Niet om dit te verkopen in eerste instantie, maar vooral omdat we er een goed gevoel bij hebben en omdat ze een meerwaarde kunnen geven aan het koigebeuren. Vooral belangrijk is het feit dat wij dit zelf eerst uittesten, onze bevindingen meedelen, opvolgen en dan pas gaan verkopen.

Dit produkt had de aandacht getrokken van Rini, en hij wou deze persé aankopen voor in zijn vijver. Het produkt moest in Denemarken gekocht worden, omdat het anders nergens te verkrijgen is.

Na de nodige onderhandelingen met deze Noorse firma, hebben we er 3 kunnen aankopen om uit te proberen. Eén voor Interkoi Arendonk, één voor Rini zijn vijver en één voor Interkoi Veldhoven. Dit toestel werkt in principe als een veredelde febi/eiwitafschuimer/trickletoren. Ik zal mijn bevindingen later nog meedelen, maar op de foto's en de films zie je al dat er na 2 uur een heleboel eiwit is ontwikkeld, dus werken doet het. Het toestel komt ook heel professioneel over en het ziet er zeer goed uit.

Ik weet niet of Willem hem al geïnstalleerd heeft, maar ik vandaag wel. Ik doe er een aantal foto's bij, maar ben ook een nieuw systeem aan het uittesten met picasa voor de filmpjes: klik op deze link en dan wordt je verbonden met picasa. Hier staan een vijftal filmpjes op die je normaal achter elkaar kan bekijken. Het enige wat je moet doen is de filmpjes in hoge kwaliteit bekijken. (rechtsboven). De laatste 2 filmpjes laten mijn koi zien, die de winter goed doorstaan hebben.

Als het met de filmpjes goed werkt, geef me dan eens een seintje via de reacties...

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137