The battle of the experts

The battle of the experts

Het wordt tijd dat we er eens terug invliegen. Het zal weer een spannend jaar worden, ik voel het in mijn botten. Het was tijd om nog eens een update te geven over de shiro's van Omosako.

Het is van 21 januari geleden dat dit gebeurd was. We zijn dus nu een maand later en ik was vooral getroffen door de positieve verandering van die "kleine" shiro'tjes. Klein, hoegenaamd niet meer, want er zijn exemplaren bij die een flinke metamorfose hebben ondergaan. Zoals je kan zien op de foto is de shiro van Omosako zo maar eens eventjes 4 cm gegroeid op 1 maand. De shiro van Ben idem dito. Als er in de loop van maart nog eens eventjes 5 cm kan bijgetoverd worden, dan is het resultaat ongelooflijk. Duimen en hopen maar.

Ik heb ook 5 filmpjes op het net gezet zodat je ze kan zien zwemmen. Filmpje 1 en 2 zijn van de 2 kemphanen, filmpje 3-4 en 5 zijn van de binnenbak. Niet vergeten op "video in hoge kwalteit" te klikken, want dat is zoveel beter. Het net dat op de grond ligt is om de shiro's te verhinderen in de vortexen te zwemmen, want ik vertrouw het nog steeds niet. Ik heb ze er al 2 keer kunnen uithalen.

Klik hier als je de filmpjes wil bekijken.

Het wordt ook tijd om je keuze nu kenbaar te maken. Ik wil hier als eerste mijn keuze bepalen, en ik ga voor de shiro van Omosako, alhoewel ik ook een zwak heb voor Bessie Turf, de shiro van Ben.... :)

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml