Masami de grootte

Masami de grootte

Een sanke die toch een geweldige indruk maakt, wil ik jullie toch niet onthouden.

Wie top of the bill wil zien, een geweldige sanke met toekomstpotentieel en een evolutie die er niet om liegt, moet toch even deze sanke bekijken met de naam "Masami".

Zaterdag hebben we even de tijd genomen om deze te bowlen en te meten. 63 cm is ze op dit ogenblik en ze moet nog 2 jaar worden. Aangekocht op de veiling verleden jaar maart (2008) trok ze toen al de aandacht van velen. Nu een jaar later zwemt ze in alle glorie bij ons in de verwarmde bakken. Als we deze Sanke over de 80 cm krijgen, zal ze een waardig kandidaat kunnen worden voor de rol van Grand Champion binnen enkele jaren.

Qua body is ze onovertroffen, huidkwaliteit perfect, fukurin volop in ontwikkeling en patroon waar niemand iets over af kan keuren. Al met al de bijna perfecte koi. Het wordt echter tijd dat deze kampioen naar buiten gaat, want 4-5 maanden binnen is goed voor de overwintering, maar zonlicht is een noodzaak. Laat ons hopen dat het weer snel beter zal worden want de koikriebels beginnen toe te slaan.

film: Masami de grootte (3 films, en gelieve rechtsboven "video in hoge kwaliteit" aan te klikken voor een goede weergave)

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml