De regels gerespecteerd

De regels gerespecteerd

Het is altijd plezierig om even te bekomen van de reis en een nabeschouwing te maken van hetgeen is gebeurd.

Eerst en vooral was het een bijzonder zware reis. Vier dagen veiling na elkaar met zoveel koi is geen sinecure geloof me. Het is intensief iedere koi volgen van s’morgens toe s’avonds.

Als je dan al vermoeid s’avonds naar het hotel gaat moet je nog je werk doen en alle vragen beantwoorden die gesteld worden, de koi op de juiste locatie zetten en zien dat je geen fouten maakt.

Het feit dat er 7 uur verschil is en de mensen rond 17.00-18.00 uur thuiskomen zorgt er ook voor dat de meeste vragen dan ook s’nachts aan mij gesteld worden, dus slapen is er bijna niet meer bij.

Dan moet je s’morgens nog dikwijls vroeg op en zoals dikwijls gesuggereerd wordt, is het niet altijd een vakantietrip.

Deze reis kwamen er dan nog eens wat complicaties bij door de naderende tyfoon die veel onzekerheid bracht. Telkens verhuizen van hotel naar hotel is altijd een vervelend gedoe met al die kabeltjes voor de telefoon, computer, wifi toestanden etc en voordat je weer goed geïnstalleerd bent zonder foutjes is er weeral een hele tijd verloren.

Langs de ene kant een hoop werk, langs de andere kant een hele belevenis. Het is fijn om koi te kopen, en het is ook fijn om weer naar huis te gaan, toch zeker als het een dankbare reis is geweest, en dat is het geworden…een heel dankbare reis.

Zoals ik al ettelijke malen voorspeld heb zijn de regels gerespecteerd, namelijk ongeveer 30% van de bestaande aankopen zijn verkocht, zelfs iets meer momenteel.

Er werden 52 koi aangekocht, waarvan op dit ogenblik 19 koi zijn verkocht en er zijn nog enkele onderhandelingen aan de gang. Ik mag spreken van een succes en ben er ook heel dankbaar voor.

Denk maar niet dat ik niet besef hoe belangrijk het is om te mogen steunen op mijn trouwe klantenkring, want zonder mijn klanten ben ik totaal niets…dus nogmaals mijn gemeende dank….

Op 9 november vertrek ik terug naar Japan, niet om aan te kopen ditmaal, maar bewust om alle koi die nog in azukari zitten te fotograferen en filmen en moest er tussendoor nog iets interessant wordn aangeboden, dan zal ik dat zeker niet laten.

Ik heb deze reis een enorm aan potentieel bijgekocht en het zal smullen zijn met de nieuwe koi die binnenkomen.

Ik zal trachten tussendoor nog een opendeurdag te organiseren, maar dat moet ik nog allemaal rustig bekijken. Het transport van de eerste lading koi is 29 oktober maar dit moet nog bevestigd worden.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240