Na de nieuwe, nu de blijvers

Na de nieuwe, nu de blijvers

Er moet plaats gemaakt worden voor de nieuwe koi. Het is een hele invasie dat ik op poten moet stellen.

Toch zijn er nog wat overblijvende koi die ik ook nog moet proberen te plaatsen, iets wat altijd, god weet waarom, een moeilijke zaak is.

Er blijven nog 2 zaterdagen over om te proberen deze blijvers een kans op verkoop te geven. Het zijn er niet meer zoveel, toch doe ik nog mijn best om ze een plaats te geven.

Het is het ideale moment om de blijvers over te zetten. Gevulde buikjes, matige temperaturen, het laatste ideale moment om koi over te zetten.

Daarom dit aanbod

Alle koi beginnende met het codenummer 18 of V18 worden aangeboden met een korting van 20%

Alle koi beginnende met het codenummer 17 of V17 worden aangeboden met een korting van 30%

Alle koi beginnende met het codenummer 16 of V16 worden aangeboden met een korting van 50%

Zijn dit slechte koi ? Ben je helemaal betoeterd…helemaal niet, ze blaken juist van energie en gezondheid.

Ik ga dadelijk alle koi aanpassen op de website, met hun toegepaste korting. Deze kortingen zijn geldig tot en met zondag 27 oktober. Daarna is het gedaan met de pret.

De meeste koi met de aangeduide kortingen staan op de laatste pagina's daar de nieuwe koi de plaats vooraan hebben ingevuld. De foto laat de koi zien die er nog overblijven van 2016 en 2017.

De meeste foto’s echter zijn van bij aankoop van de koi. Beter is het om naar de codenummertjes te kijken en de koi daarna op te zoeken in het koiaanbod via de zoekfunctie, zodat je een uptodate beeld krijgt via de filmpjes die over het algemeen bijna altijd aangepast zijn naar realiteit.

Ik ben vergeten te vertellen dat ik in november een afspraak heb gemaakt met Taniguchi san om een aantal tosai weer door te laten groeien naar jumbo tosai tot april 2020.

Hij zou een voorselectie maken. Deze reis was gepland om dit al te doen, maar door de weersomstandigheden is dit niet gelukt.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml