Polotaro nog eens aan het woord

Polotaro nog eens aan het woord

Hij kon het niet laten, er was één koi die zijn ogen uitstak, en dan gaat het bloed waar het niet gaan kan en moet een koop verzilverd worden.

Nu is het ook niet de minste. Heel moeilijk aan te kopen, echt heel moeilijk en je moet op dat moment toegevingen doen en hopen dat je de koi alsnog te pakken krijgt.

Waarover heb ik het nu ? Over deze yamabuki natuurlijk. Met haar 76 cm op 2.5 jarig leeftijd zijn er afmetingen in het verschiet die ondubbelzinnig de kracht van de grootte bepalen.

Zelden dat ik er één te pakken kan krijgen zonder risico te nemen, want ze halen meestal enorme bedragen, zodat het risico te hoog wordt. Tel daar nog het zware transport bij, dan weet je wat je te doen staat…ervan profiteren als de kans het toelaat, en dat heb ik gedaan, en ik ben blij dat Polotaro haar te pakken heeft.

Bovendien kreeg ik tegelijkertijd ook nog wat updates van zijn koi die redelijk op ouderdom geraken. Dat is natuurlijk altijd meegenomen om het aan jullie te laten zien met begeleidende tekst. Deze info ontving ik:

Nadat ik een paar van mijn toekomstige jumbo's gebowld heb is het nu de tijd van het jaar om de ¨big ladies¨ te laten zien. De grote showa van momotaro (SH-V12-1119) is van 81 naar 83 gegaan wat ik nooit verwacht had , nu is het een indrukwekkende koi met lengte EN body naar onze maatstaven .

Bijkomende info redactie (dat ben ik): deze showa werd als nisai door Polotaro aangekocht bij aankomst november 2012 als nisai en is nu 99 maanden of 8,5 jaar.

Nu iets speciaals , een Doitsu karashi 1507001 zie je ook niet elke dag (ikke wel haha), hier ben ik ook zeer content van want ze is mooi licht van kleur en is eens iets anders dan een gewone karashi .Deze heb ik gekocht omdat mijn vrouw graag “doitsu” ziet en ik graag “groot” dus een win win situatie hehe ... Deze was 64 bij aankoop en nu 82cm (2cm erbij dit jaar).

Bijkomende info redactie (dat ben ik weer): Deze doitsu karashi werd aangekocht in juni 2015 en is ondertussen 87 maanden of 7,5 jaar. Deze doitsu karashi had ik eigenlijk voor mezelf gekocht, want ik heb een zwak voor dit soort koi, jawel éénkleurig….

Als toetje kreeg ik nog een mooi onderwaterfilmpje van residentie Polotaro.

EXTRA VERZOEK

Het najaar is aangebroken, tijd voor updates. Wil je een update sturen, ik ben er blij mee. Weet je niet hoe je een filmpje moet versturen ? Heel eenvoudig: ga naar wetransfer.com, selecteer FREE en je kan zware filmpjes kosteloos en zonder problemen versturen.

Wel zou ik graag de codenummers en alle mogelijke info erbij hebben om het verhaal op te smukken, en een filmpje van je vijver en tuin is altijd meegenomen. Als de lezers dan nog eens de moeite willen doen om er een reactie op te geven, dan is het nog gezelliger....

Meer afbeeldingen

 Polotaro nog eens aan het woord: afbeelding 1
 Polotaro nog eens aan het woord: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240