De spanning stijgt

De spanning stijgt

Er is weinig tijd om een volledig nieuwsblok te schrijven. Ik ben volop bezig om de laatste koi te sorteren voor mogelijke aankopen bij Sakai. Het is puzzelen tot en met, want je moet niet alleen de koi aan te kopen die betaalbaar, je moet ook nog eens aan je budget sleutelen.

Als je geld genoeg in overschot hebt,  is het niet zo moeilijk, dan koop je maar raak, maar zo werkt het niet. Zoals ik al dikwijls zeg, er zijn niet veel klanten die via mij een koi proberen aan te kopen. Gewoonlijk moet ik zelf de aankopen doen en maar hopen dat ik ze verkocht krijg.

Op dit ogenblk ben ik nog met 28 koi in de running waarvan een 8-tal prioriteit hebben. Enkele mensen hebben nog een bedrag in hun hoofd als hoogste bod, en ook dat moet ik opvolgen. Het is een puzzel die in elkaar moet vallen, en de strijd is hier altijd iets heviger dan bij Momotaro, alsook de prijzen gaan een stukje de hoogte in.

Maar we doen ons best om toch wat koi aan te kopen. Het hoogste bod staat momenteel op nummertje 101 zoals hierboven weergegeven, of die je kan zien via dit filmpje. Ik ga de prijs niet vermelden, maar wat ik wel kan zeggen is dat je er een appartement mee kan kopen...

De hevigste strijd moet nog losbarsten, want het zijn de laatste minuten die er dikwijls toe doen, en ik vrees voor de mogelijkheden....Nog enkele uurtjes geduldig afwachten en opvolgen, morgen weet ik de uitslag...

Ik veronderstel dat ook iedereen de nieuwe aankopen heeft gezien die er al gebeurd zijn. Ik zal deze in de loop van de voormiddag dan ook verwijderen, zodat ze plaats kunnen maken voor evenutele  andere nieuwe aankopen. Moesten er nog kandidaat kopers zijn, meld je dan voor 11 uur aan, want dan begin ik met het opkuisen van de website, en het verwijderen van de kortingen.

 

Laat Een Reactie Achter

8 reacties

Kondho

Geweldig toch die digitale wereld, voor mij is de oplossing heel simpel, laatste bod is definitief, indien de verkoper toch hoopt beter te willen doen, geen probleem, bedankt voor de afgelopen jaren, hoe mooi en goed deze ook mogen zijn of worden. Waar hij of zij ze dan mag steken, zou dan ook maar weinig goeds brengen (vnl. lichtgebrek). (snap ook wel dat ze dit niet zelf gaan veroorzaakt hebben, kan de beste overkomen, en iedereen het voordeel van de twijfel, maar aan de top is er weinig marge voor foutjes en dan moet je maar op de blaren zitten).


David

Ik lees op Facebook dat de veiling geannuleerd wordt, en opnieuw gaat plaatsvinden!

Johan

Heb ook zoiets begrepen 😡😡🤯


interkoi

Zeker flutbook opvolgen daar vind je alle waarheden !


Johan

Vermoed / schat dat de veiling afgelopen is en we zijn benieuwd of er nog wat biedingen gelukt zijn

interkoi

Ik heb 4 koi te pakken. Toen de eindfase kwam, viel de website uit en kon je niets meer opvolgen....een fiasco....
1 Kohaku, 2 geweldige Super Mango Red edition, en 1 Super Sanke van 66 cm..

Johan

@interkoi Whow fantastisch Luc had ik niet meer verwacht. Wel vreemd verhaal dat de website uitviel maar misschien met deze 4 scoren wel een voordeel geweest dat andere er niet meer overheen konden bieden in de laatste minuten.

The Untouchable

@interkoi Ik denk/vrees dat die Sakai veilingwebsite naar de eindfase van de veiling toe niet ZOMAAR is uitgevallen. Niettemin een dikke proficiat Luc voor de geleverde inspanningen en opvolging, het moet voorwaar geen sinecure geweest zijn. En geluk gewenst dat je er toch nog 4 te pakken gekregen hebt, althans in de veronderstelling dat je ze ook toegewezen krijgt gezien de nog net niet voltooide veiling.


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: op afspraak

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

DU20062

nidan kohaku DU20062