De spanning stijgt

De spanning stijgt

Er is weinig tijd om een volledig nieuwsblok te schrijven. Ik ben volop bezig om de laatste koi te sorteren voor mogelijke aankopen bij Sakai. Het is puzzelen tot en met, want je moet niet alleen de koi aan te kopen die betaalbaar, je moet ook nog eens aan je budget sleutelen.

Als je geld genoeg in overschot hebt,  is het niet zo moeilijk, dan koop je maar raak, maar zo werkt het niet. Zoals ik al dikwijls zeg, er zijn niet veel klanten die via mij een koi proberen aan te kopen. Gewoonlijk moet ik zelf de aankopen doen en maar hopen dat ik ze verkocht krijg.

Op dit ogenblk ben ik nog met 28 koi in de running waarvan een 8-tal prioriteit hebben. Enkele mensen hebben nog een bedrag in hun hoofd als hoogste bod, en ook dat moet ik opvolgen. Het is een puzzel die in elkaar moet vallen, en de strijd is hier altijd iets heviger dan bij Momotaro, alsook de prijzen gaan een stukje de hoogte in.

Maar we doen ons best om toch wat koi aan te kopen. Het hoogste bod staat momenteel op nummertje 101 zoals hierboven weergegeven, of die je kan zien via dit filmpje. Ik ga de prijs niet vermelden, maar wat ik wel kan zeggen is dat je er een appartement mee kan kopen...

De hevigste strijd moet nog losbarsten, want het zijn de laatste minuten die er dikwijls toe doen, en ik vrees voor de mogelijkheden....Nog enkele uurtjes geduldig afwachten en opvolgen, morgen weet ik de uitslag...

Ik veronderstel dat ook iedereen de nieuwe aankopen heeft gezien die er al gebeurd zijn. Ik zal deze in de loop van de voormiddag dan ook verwijderen, zodat ze plaats kunnen maken voor evenutele  andere nieuwe aankopen. Moesten er nog kandidaat kopers zijn, meld je dan voor 11 uur aan, want dan begin ik met het opkuisen van de website, en het verwijderen van de kortingen.

 

Laat Een Reactie Achter

8 reacties

Kondho

555


David

555

Johan

555


interkoi

555


Johan

555

interkoi

555

Johan

@interkoi 555

The Untouchable

@interkoi 555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml