Onzekerheid troef

Onzekerheid troef

Ik begrijp wat het is als de server je in de steek laat als een online veiling het laat afweten door een breakdown, en ik heb medelijden met de jongens die de website van Sakai FF in elkaar hebben gezet. Alles werkte goed, 'met enkele vraagtekens' tot op 2 minuten van het einde en toen was het schluss. Een tijdje daarna kreeg ik dit bericht binnen uit Japan: 

Dear customers,
In this Sakai fish farm online auction, bid access was concentrated around 20:57 and the server went down.
Considering the situation that many customers were not able to bid.
We are afraid we will invalidate the result of the online auction.
We are currently trying to restore the server and will inform you of the date and time as soon as the server is restored. And also after resuming, it will start from the initial starting price.
We apologize for the inconvenience this time. 

Kentaro Sakai, CEO of Sakai Fish Farm Co., Ltd.   

Tot op de dag van vandaag weet ik niet precies hoe het nu zal eindigen, want in mijn ogen is het een catastrofe. Op 2 minuten van het einde viel de boel plat. Na enige tijd zoeken zag ik dat ik in principe 4 stuks had gewonnen, als je tenminste het woord gewonnen mag gebruiken. Je kan het beter vertalen als de last dat je 4 koi hebt aangekocht van de Sakai veiling, want je moet die dure beestjes ook nog gaan verkopen en dat is een andere zaak.

Zoals men van Interkoi het gewend is, had ik al alle filmpjes te pakken gekregen, de foto's verwerkt en alles al klaar gezet zodat de mensen konden zien wat er gekocht was. Ze zijn zelfs 5 minuten zichtbaar geweest onder de knop nieuwe aanwinsten, maar toen ik de mail aankreeg van hierboven, is er nog geen zekerheid dat ik deze 4 ook te pakken heb.

Vind ik het erg ? Ja en neen ! Ik had wel enkele klassebakken te pakken die de moeite waard zijn, maar zoals hierboven reeds aangehaald is het een hele opgave om klanten te zoeken voor deze aankopen. Ik ga er dus even niet mee promoten en wacht rustig het vervolg af. Heb ik ze niet, dan zal ik er ook wel geen traan om laten. De mogelijke aankopen plaats ik hier wel even onder de foto's, maar ik kan ze dus nog niet aanbieden. 

JOHNNY GAAT ER VOLLEN BAK TEGENAAN.

Het is een hele professional aan het worden, Johnny de overkappingbouwer, het klinkt al bijna zoals bob de bouwer. Bekijk zijn laatste realisatie voor deze vijver, gebouwd en samengesteld met enkele hints van ons om enkele kleine verbeteringen door te voeren. 

De winter is in aantocht, en de drang naar overkappingen dient zich weer aan. Gewoonlijk zijn de mensen te laat  om een kap te laten bouwen, want de meesten denken dat het in een zucht en een wip klaar is. Maar zo werkt het niet. 

DE MANGO VAN SAKAI FF

Het is een begrip aan het worden, de mango van Sakai. Gisteren kreeg ik een filmpje via messenger aan van deze knoesten. Helaas weer een telefoonfilmpje, wat niet ten goede komt voor de kwaliteit, maar het is toch zo makkelijk...

Volgend bericht en filmpje kreeg ik aan van Rudi: Heb de mango’s vandaag eruit gevist en gemeten kleinste was 40 grootste 48 Echt een bullebakken zijn het. Rudi kocht begin dit jaar een kwartet mango aan die ik via Narita had aangekocht;

En zeg nu zelf, het zijn lekkere mollige en aaibare beestjes geworden of niet ? Om deze reden heb ik ook 30 nieuwe mango besteld met een variatie aan kleuren. ik heb er nog geen informatie van, ze zijn besteld en Ryuki zou ze zelf selecteren voor mij. Afwachten is dus de boodschap.

Zo gauw de informatie volledig is met een filmpje zal ik ze tonen. Het liefst heb ik dat ze allen opgehaald worden bij aankomst. Dan zijn ze prima geschikt om in de quarantaine bakken op te vangen, net zoals Rudi dit begin dit jaar heeft gedaan. Anders moet ik ze zelf in de winter houden en dan ga ik ze prijzig maken.

EN WAT TE DENKEN VAN DIT KANON ?

Meer afbeeldingen

Onzekerheid troef: afbeelding 1
Onzekerheid troef: afbeelding 2
Onzekerheid troef: afbeelding 3
Onzekerheid troef: afbeelding 4
Onzekerheid troef: afbeelding 5
Onzekerheid troef: afbeelding 6
Onzekerheid troef: afbeelding 7

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: op afspraak

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

DU20062

nidan kohaku DU20062