De tosai op 13 februari

De tosai op 13 februari

Vandaag hebben we de tosai van Momotaro gebowld en ook de tosai van Otsuka. De ginrin sanke's zijn heel fraai geevolueerd tot nu toe en de sanke uit deze serie is ongekend. Body en patroon ontwikkelen zich tot een heel fraaie sanke. Per abuis had ik deze bij de showa neergezet maar het is echt een sanke. En zeker niet de minste, nu toch al een 29 cm. en hiermee behoort hij/zij tot de grotere.

Ook de Otsuka's zijn flink gegroeid en vooral de goshiki's zijn zeer fraai geworden. De Ochiba heeft een heel mooi patroon en is zuiver van huidkwaliteit, geen sumi spots te zien!

De Tancho goshiki's zijn flink aan de maat en nog aann het groeien. Nog een week of 6 en dan gaan ze allemaal misschien wel tegen de 40 cm. aan!

Luc had het weer prima voor elkaar en ook nog een heerlijke bak erwtensoep. Ook Rini heeft zich even van het scherm kunnen afrukken en kwam even naar de ontwikkeling van de tosai kijken. Ook Mike van Nedkoi kwam langs om zijn alom geroemde frostbites langs te brengen waar de koi weer van zullen genieten en groeien. Kortom het was weer druk en gezellig in Arendonk.

Enige filmpjes:

showa otsuka

showa momotaro en sanke otsuka

otsuka mix

Ochiba otsuka

ginrin kohaku otsuka

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml