De tweede dag Arcen!

De tweede dag Arcen!

Wauw wat een dag! Prachtig weer en veel bekende en nieuwe gezichten gezien en mee gesproken. Veel, heel veel belangstelling voor de Clarity skimmer en ook nog een aantal verkocht. Deze mensen krijgen daar absoluut geen spijt van! Na een aantal weken zullen zij resultaten zien waar zij van achterover zullen slaan! Gegarandeerd.

De Grand Champion is gekozen door de jury, maar de jury is daar heel lang mee bezig geweest! Helaas niet onze (Interkoi) Shiba maar het was dubbeltje op zijn kant denk ik. We hebben de beraadslagingen van de jury redelijk kunnen volgen en daaruit konden we opmaken dat ze het absoluut heeft gewonnen op body, huidkwaliteit en uitstraling echter door de gerige mate van secundair hi het net heeft moeten afleggen tegen de kohaku van Danny's Koi Cafe en de runner up ook van DKC de sanke ,die eigenlijk niet zou meedoen en naar mijn persoonlijke mening duidelijk aan rust toe is na dit zware wedstrijdjaar voor haar, wat haar ook aan te zien is. Ik hoop dat de eigenaren van deze koi verstandig zijn en haar volgend jaar tot rust laten komen en niet alle wedstrijden met haar gaat aflopen. Maar dat is hun keuze.

Tevens mijn complimenten aan de organisatie en aan al de vrijwilligers (120!!) die er toch constant voor zorgen dat alles zoveel mogelijk vlekkeloos verloopt, de waterwaarde's goed in de gaten houden en klaar staan voor de mensen indien ze vragen hebben! Op de foto's is te zien dat er vroeg in de ochtend en laat in de middag deze mensen bezig zijn met het water. Chapeau!!

Ook vandaag gezien dat een beurs als deze verbroedering brengt in de koi wereld en dat misverstanden uit de weg genomen worden. Hier heb ik waardering voor!

Ook ben ik verheugd over de belangstelling voor Logi Label. Op een beurs over koi, koi en alles wat daarbij hoort is dat een vreemde eend in de bijt maar toch..

Verder wil ik de prijswinnaars voor zover bekend op dit moment feliciteren met de door hun gewonnen prijzen. Grand Champion en Supreme Champion voor Danny's Koi Cafe en Jumbo en Grand Champion B voor de machtig mooie Ochiba van Johan Gielen van Diamond Koi International! Wat zal Johan lekker draaien morgenavond in Bloemendaal!

Tot morgen!

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml