De veiling van Sakai

De veiling van Sakai

Ondertussen dat ik dit nieuws schrijf zijn ze in Japan druk bezig met de veiling van Sakai.

Het is een eind in de namiddag daar en binnen een uurtje of 2 zal de veiling afgelopen zijn. Ik ben benieuwd of ik wat gescoord heb.

Samen hebben we een aantal koi geselecteerd die volgens ons in aanmerking kwamen om een gok op te wagen.

Uit die selectie maak ik dan uiteindelijk een finale selectie om af te ronden, want op afstand bieden met zo weinig informatie en materiaal blijft gevaarlijk.

Nu is het zo dat de veilingkoi gewoonlijk voldoen aan de meeste eisen, maar dan nog kijken potentiële klanten nauwgezet.

Tenslotte is er iemand ter plaatse die een laatste controle doet bij de koi die ik heb aangeduid, en dan geef ik nog de vrije hand te geven bij bepaalde koi, waarvan hij denkt dat het een gunstige investering is.

Uit ervaring weet ik dat zijn beoordeling dikwijls beter is dan de onze, maar het blijft een zakelijk gebeuren en vergissingen kunnen nefast zijn.

Spannend is het wel en tegen dat we een uur of 2 verder zijn zal ik de uitslag al wel weten. Het is moeilijk om de goede koi van Sakai te pakken te krijgen, dus ik verwacht eigenlijk weinig resultaat.

De koi die je hier in het nieuwsitem zult zien, zijn ook de koi waar een bod op loopt. Mijn biedingen zijn altijd in functie van de verkoop, en ik zal nooit bieden op een koi om deze toch te hebben ondanks de prijs. Dat gebeurt zelden.

Laat ons hopen dat ik er een paar van gescoord heb, en dan zul je uiteraard filmpjes en foto’s ontvangen van het resultaat.

AANVULLENDE INFO

Ondertussen hebben ze me geïnformeerd dat ik geen koi heb kunnen bemachtigen. Laat de koi die ik op de vorige veiling te pakken kreeg niet in de vergetelheid geraken. Je hebt nu nog de kans om ze eventueel een seizoen extra in de mudpond te laten, maar bij niet verkoop komen ze automatisch naar Arendonk. Het zijn niet de minste, laat je niet verlekkeren door de onbetaalbaren.

KO-V17-1277

KO-V17-1229

Meer afbeeldingen

De veiling van Sakai: afbeelding 1
De veiling van Sakai: afbeelding 2
De veiling van Sakai: afbeelding 3
De veiling van Sakai: afbeelding 4
De veiling van Sakai: afbeelding 5
De veiling van Sakai: afbeelding 6
De veiling van Sakai: afbeelding 7
De veiling van Sakai: afbeelding 8
De veiling van Sakai: afbeelding 9
De veiling van Sakai: afbeelding 10

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137