De verloren dochter

De verloren dochter

Bijna alle updates hebben we aangekregen, maar één koi bleef maar achter tot ongerustheid van de eigenaar natuurlijk. Dan nog maar eens op zoek gaan. In zulke situaties komt de verantwoordelijkheid natuurlijk ter sprake, want je praat toch telkens over een flink bedrag dat de klanten investeren in hun koi.

Ik moet wel zeggen dat ik onder de indruk was toen ik dit filmpje eindelijk ontving. Niet alleen onder de indruk, maar ook opgelucht natuurlijk dat ze boven water was gekomen. Het was trouwens een gezond jaar met veel superlatieve updates als ik ze allemaal op een rijtje zou zetten.

Maar jullie willen natuurlijk de koi zien. Deze kohaku van Sakai KO-V22-0391 werd nog vermist. Aangekocht in maart van dit jaar behoorde ze tot de jumbo tosai groep die aangeboden werd. Nu is ze 57 cm, maar dat is niet het belangrijkste.

Als je dit ziet zwemmen dan moet je even slikken, want dit is pure kwaliteit. De bouw is typisch Sakai FF natuurlijk met een stevige kop geplaatst op een sterk lichaam dat gespeend is van zichtbare fukurin die de koi zo imposant maakt.

Een droom om naar te kijken vind ik persoonlijk. Hier zit power in verborgen, en zowel de uitstraling als patroon mogen er zeker wezen. Dit verbergt toekomst muziek. Ik weet niet of de eigenaar ze naar huis zal laten komen of nog een jaar azukari zal geven, dat moet nog even bedisselt worden.

Ik weet in ieder geval dat het een lust is om naar te kijken. Ik heb nog wat onderzoek gedaan naar de bloedlijnen die bij Sakai FF op een bijzonder verstandige manier zijn aangegeven en een bron van informatie bevatten.

De moeder is Plizela die een rechstreekse dochter is van shining rose en een kleindochter van Beauty Rose. De bloedlijnen heb ik er hier eventes aan toegevoegd, zodat je het zelf wat kan bekijken. Zelf vind ik de zwarte ondergrond wel geen meerwaarde, ik zou het toch lieve bij blauw houden. Daarom heb ik de foto van de oyakoi eventjes aangepast op een blauwe achtergrond.

 

 

8
2
21
7
3
7
4
4

Meer afbeeldingen

De verloren dochter: afbeelding 1
De verloren dochter: afbeelding 2
De verloren dochter: afbeelding 3
De verloren dochter: afbeelding 4
De verloren dochter: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

JR

Nice body 


Marc roelvink

Mooie kohaku echt een kanjer👍


Frank

Top koi de kohaku! Eigenaar mag zeker blij zijn!


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Zondag: Van 10.00 tot 11.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2111007

kohaku 2111007
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml