De fameuze R-Collectie

De fameuze R-Collectie

11 december 2023, dat is de dag dat de fameuze R-Collection wordt aangeboden. Deze collectie is buiten uniek, ook een onmogelijke aanbieding voor de meeste mensen. Toch blijkt er een markt voor te bestaan, maar we moeten helaas denken aan een elite aanbod dat voor 99;99% van de mensen niet haalbaar meer is.

Ben ik onder de indruk ? Mijn eerste gevoel was geen goed gevoel. Ik wil mijn gevoel zelfs niet omschrijven, want dat zal misschien een hoop consternatie opleveren. Laat ons op zijn zachts gezegd zeggen dat ik geschrokken ben van het aanbod.

Het evenement is een lucky draw systeem dat ondertussen iedereen wel zal kennen. Met andere woorden iedereen kan zijn nummer op de gewenste koi kan zetten, en nadien wordt uit alle nummers de winnaar getrokken. Dus zeker van je aankoop ben je pas na de trekking.

Ik vrees dat er voor de eerste koi niet veel deelnemers zullen zijn, tenminste als er al kandidaten zich zouden aanmelden. Met een prijskaartje van 15 000 000 yen zit je zelfs met de huidige koers al op een 105 000 euro. Wat moet je daar nog over zeggen ? 

Je kan er een heel verhaal over schrijven, maar laten we dat meer even niet doen en zeggen dat de markt gemaakt wordt door vraag en aanbod. Zelf zal ik er geen mening over geven. Het enige wat ik erover kan vertellen is dat wij het op dit ogenblik moeilijk hebben om in deze tijden een koi te verkopen die iets duurder gaat dan het gangbare, en dat het momenteel vechten is om te overleven..

Wie interesse heeft om een kans te maken om één van deze koi te kopen, mag me altijd contacteren, zodat wij je kunnen inschrijven en op de hoogte houden van het gebeuren. Waar kan je de koi bekijken ?

De Narita R-Collectie op 11 december.

Een goede raad ! Begin op het einde van de selectie en ga van achter naar voor. Dat bespaart je wat ontgoochelingen. Ik heb de serie min of meer doorlopen, en er zitten natuurlijk prachtige exemplaren tussen. Ik denk wel dat je je keuze kan vinden.

Ter informatie: alle details staan ​​vermeld op de foto, inclusief de prijs. Wil je dat wij een inschrijving doen op een koi, dan is het verstandig om even contact op te nemen, zodat we een berekening kunnen maken voor de volledige kostenfaktor. Er komt iets meer bij kijken dan eventjes een koi kopen in Japan. 

Niigata online veiling

Ook hier is ondertussen de veiling begonnen die over enkele dagen afloopt. Indien je hier wil meedingen naar een koi, kan je ook contact met mij  opnemen.

 

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Wim DW

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml