De vijver van Hans,

De vijver van Hans,

Onverwacht, maar zeker gewaardeerd, kreeg ik gisteren een filmpje aan van de vijver van Hans.

Het loont altijd de moeite om de vijvers van je klanten eens te zien, dan weet je waar je koi naartoe gaan en kan je je een voorstelling maken van je klantenkring.

Deze vijver geeft een zeer degelijke indruk en geeft een goed gevoel. De koi lijken het ook goed naar hun zin te hebben zoals je in het filmpje kan zien

Ik herken de koi nog goed, zoals ik nog veel koi herken…..gelukkig maar. De sanke van Taniguchi werd aangekocht in kader van het project dat ik ieder jaar organiseeer op het einde van het jaar, namelijk het azukari project. Dat was sanke 1409045 en ze was ongeveer 55 cm toen ze hier vertrok dacht ik.

De showa was showa 1502009 uit een selectie van februari dit jaar, en de kohaku die nog een extra jaar mudpond krijgt is de nidan kohaku 1511056 die zich momenteel nog in Japan bevind om nog van een jaartje mudpond te genieten.

Dit was de mail van Hans:

Hoi luc, bij deze een update van de taniguchi sanke. Deze was snel aangepast en doet het super zonder problemen. De momotaro showa zie je ook nog. Deze had iets langer de tijd nodig maar begint nu ook aan zijn groei.

De vijver heb ik vorig najaar vernieuwd. Van 28 kub naar 18 kuub, met een lager visbestand gaat dit perfect. Het is en hdpe vijver. Om meer tuin/terras over te houden hebben we gedeeltelijk over de vijver een terras aangelegd. Hierdoor hebben de vissen ook altijd volop schaduw in de vijver op warme zonnige dagen en ze maken daar ook gebruik van.

Enkele hebben nog lichte beschadigingen van het paaien, de koi gingen enkele weken geleden extreem tekeer in de vijver. Zo gek had ik nog geen 1 jaar meegemaakt. Hopen dat nu alles snel hersteld.

Bedankt nog voor de goede opvang vd aangekochte koi en ik moet nog een plaatsje ruilen voor de taniguchi kohaku welke nog komt maar ik weet nog niet welke koi daar plaats voor gaat moeten maken!!??

Gr Hans

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240