De vijver van Johnny,

De vijver van Johnny,

Johnny is een geweldige kracht voor interkoi. Ik hoef maar iets te vragen of hij staat klaar voor mij. De kracht van Interkoi is de goodwill van zijn vele klanten die ongevraagd toch altijd klaarstaan… Ik ben dankbaar dat ik over een resem van deze klanten beschik.

Ze willen niet persé in het zonnetje staan, maar als je ze nodig hebt, dan staan ze er. Ik heb er trouwens een hekel aan om iets te vragen, maar dat hoeft niet bij deze mensen, die presenteren dat automatisch, en Johnny is ééntje van de velen….

Hij heeft ook een aantal koi van interkoi en heeft voor mij een filmpje gemaakt. Ik denk dat alle koi over de jaren heen van Interkoi komen, en het is mooi om ze na al die jaren terug te zien.

Het zijn niet de grootste kleppers, het zijn niet de duurste kleppers, maar iedere koi is met liefde aangekocht en verzorgd...Ik zet ze allen op een rijtje:

Showa 904253 . Dit is er nog eentje van de 42 reeks volgens mij. Ze is nu 68 cm en zou nu 9.5 jaar moeten zijn.

Karashigoi 1106048, nu 68 cm. Als ik me niet vergis is dit een karashi uit de Takigawa reeks en is nu 8.5 jaar.

Een kohaku van Taniguchi 1201033 is nu 55 cm en zou 7.5 jaar moeten zijn.

Een Sekiguchi 1403055 werd uitgezocht door Matthijs en Polleke op hun Japanreis. De showa is nu 53 cm en 4.5 jaar oud.

Sanke 1409037 is een sanke van Taniguchi, is 3.5 jaar en 52 cm

Ginrin Kohaku 1502005 van Momotaro ziet er perfect uit zou ik zeggen. Nu ook 3.5 jaar en 56 cm.

Showa 1703038 is van Momotaro, is slechts 1.5 jaar en meet 46 cm.

Asagi 1705003, kweker Yagenji, 2.5 jaar en 38 cm.

De laatste aanwinst is een ogon van Momotaro moet nog een jaar worden en is nu 34 cm.

Alle koi kan je in het filmpje van de vijver terugvinden. Als ik het zo optel dan kom ik aan 8 koi over de laatste 8-9 jaar. Bedankt Johnny voor het vertrouwen en vooral je onbaatzuchtige hulp…

.

Verschillende mensen hebben laten weten dat ze langs komen morgen, het kan best een gezellige zaterdag worden. Oude bekenden en het weer doet ook zijn best om aangenaam te zijn… het zal nog eens deugd doen….

Als je van plan bent te komen, klik dan op 1, indien niet, klik dan op 2.

Tenslotte kan ik het niet laten om filmpjes te maken als ik mijn koi in goede gezondheid terugzie na een japanreis. Hij was dan wel kort, maar het is altijd plezierig om te zien dat ze zich goed voelen.

Vijver 7…de kleppers

Vijver 5…de andere kleppers

Dan kreeg ik nog een update van de vijver van Rudy. Ik heb hem wel eerst moeten leren hoe hij zijn camera horizontaal moet houden, want hij is één van de velen die hun camera verticaal houden, met als gevolg dat de filmpjes niet mooi weergegeven worden in YouTube.

Bij deze de horizontale versie van de vijver van de Rudy allemaal Interkoi Koi....knap bestand hoor !

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240