De vijver van Joyce en Roel

De vijver van Joyce en Roel

Eindelijk is het zover, ik heb nog eens wat info binnengekregen over een vijver met bijhorende foto’s en films, en wat voor één !

Ik was werkelijk gecharmeerd van de mooie foto’s die ik aankreeg van de weelderige tuin, die me vooral een bijzonder goed gevoel gaf. Je ziet dat alles met liefde is aangelegd en met verstand van zaken.

Nu weet ik niet of Roel in de tuinbouw of iets dergelijk zit, maar ik geloof het wel, en dat kan je zien. Ik herken toch de verschillende acer vormen, en dit in combinatie met rotspartijen geeft de vijver een eigen identiteit die zeker niet onder moet doen voor de Japanse uitstraling.

Vooral de foto met de 3 koi die hangend door het venster zichtbaar zijn is een unicum. Dit schreef Joyce mij:

Het heeft even geduurd maar daar zijn ze dan toch de foto's en filmpjes van de vijver en tuin. Zoals je kunt zien zwemmen er nog te veel visjes in de vijver maar die zijn verkocht en wachten tot ze naar hun nieuwe huisje mogen. Ook meteen een update van de karashigoi. Ze is nu 83 cm. haar code is 1510027.

Maak jij er iets moois van :)

Groetjes,

Joyce en Roel

Natuurlijk probeer ik er iets moois van te maken, maar ik durf al geen achtergrondmuziek meer op de filmpjes te laten horen, want dan wordt het automatisch geweerd in YouTube, eeuwige zonde….

Maar een filmpje zonder muziek is nog altijd om van te genieten, en ik denk door velen met mij. Ik herken onmiddellijk de kohaku van Momotaro die je als tosai kocht, de 2 showa van Momotaro die je als tosai kocht….mooi hoor, ze zien er goed uit.

Wat betreft de doitsu karashigoi 1510027, dat vind ik een fantastische ontwikkeling. De code zegt het zelf, die heb ik aangekocht in oktober 2015 en was nisai, dus die is geboren begin 2014 en is nu dus een sansai. Wat een prestatie…83 cm, dat beloofd. Je mag haar zo inzetten op eender welke show, ze zal haar slag wel slaan.

Het verschil met aankoop is overduidelijk en waren jullie niet wat ongerust over een beurse plek of zo ? Ik herinner me dat je de koi zelf in quarantaine hebt geplaatst, en er nadien toch spijt van hadden omdat je toch wat problemen hebben gekend.

Moet je je eens afvragen welke stress en verantwoordelijkheid ik steeds moet doorstaan als er een massa hoogwaardige koi binnenkomen ! Maar knap gedaan hoor…dikke complimenten.

Zoals je weet is een doitsu karashigoi één van mijn favorieten, maar ik kan ze zelf nooit lang genoeg houden. Ze worden telkens onmiddellijk afgesnoept,.. zo heeft Nico al één van mijn deze exemplaren te pakken, Polleke heeft er eentje voor zijn vrouw afgesnoept, en jullie ook. Het lukt me niet om er eentje voor mezelf te houden en het hoeft eigenlijk ook niet, want bij mij hebben ze het nooit zo goed als bij jullie !

Dikke merci voor de prachtige foto’s en het mooie filmpje. Ik weet zeker dat jullie met dit zomerse weer dikwijls profiteren van deze hemelse vijver en tuin…Ik hoop dat het door de vele lezers ook gesmaakt wordt en een kleine reactie is ook op zijn plaats !

Meer afbeeldingen

De vijver van Joyce en Roel: afbeelding 1
De vijver van Joyce en Roel: afbeelding 2
De vijver van Joyce en Roel: afbeelding 3
De vijver van Joyce en Roel: afbeelding 4
De vijver van Joyce en Roel: afbeelding 5
De vijver van Joyce en Roel: afbeelding 6
De vijver van Joyce en Roel: afbeelding 7
De vijver van Joyce en Roel: afbeelding 8
De vijver van Joyce en Roel: afbeelding 9
De vijver van Joyce en Roel: afbeelding 10
De vijver van Joyce en Roel: afbeelding 11
De vijver van Joyce en Roel: afbeelding 12
De vijver van Joyce en Roel: afbeelding 13

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240