De vijver van Stefan en Sjaak

De vijver van Stefan en Sjaak

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe plezierig het is om filmpjes te ontvangen en te monteren van de vijvers van klanten.

Eén van deze klanten is Stefan die me de volgende mail stuurde:

Hoi Luc,

Ik heb een paar filmpjes gemaakt van onze tuin en vijver . Met de telefoon, ik heb alleen helaas niet zo een vaste hand. Kijk maar of je er een mooi filmpje van kan maken.

Bekijk hier het filmpje.

Nog wat info over de vijvers. De grote is 30m3, De kleine is nog een overblijfsel van de oude vijver met wat koi en goede vissen zonder kleur, deze is 10m3. De q-bak binnen is 5m3 en de chagoi die er in zwemt is 80cm,, deze 15 cm was nog geen 3 jaar geleden. Hoop dat je er wat mee kan.

Groeten Stefan

Vooral bekend zijn Stefan en Sjaak voor de overheerlijke chocolade die zij produceren en op de markt brengen. Het is dan ook een kleine moeite om hier wat tijd aan te besteden, want achter iedere vijver en tuin schuilt een koiliefhebber die ergens zijn broodje mee verdient.

Petit Ami, 15 jaar familiegeschiedenis

Chocolaterie/chocoladefabriek Petit Ami is een ouderwets familiebedrijf, waarin actief wordt deelgenomen door J. van Tilborg senior en zijn vrouw, die samen de directie vormen, hun dochter Melanie (hoofd productie) en hun zoon Stefan van Tilborg junior (algehele bedrijfsvoering en public relations). Ze worden bij hun werkzaamheden, zoals het verzorgen van bestellingen, inpakken en verzenden, geassisteerd door vaste medewerkers en in extra drukke tijden oproepkrachten.

feestelijke chocolade

Elke werkdag schakelt (dochter) Melanie (van Tilborg) met plezier de machines aan, waarmee in de fabriek de chocolaatjes en chocoladefiguren worden geproduceerd. Ervoor hebben zij en het productiepersoneel de grondstof, Belgische chocoladepastilles, zorgvuldig gecontroleerd op kwaliteit, want dat begrip staat bij Petit Ami hoog in het vaandel.

Voor het maken van de chocolade voor Pasen, Sinterklaas, Kerstmis en andere feestelijke gelegenheden wordt gebruik gemaakt van mallen, waarin de gesmolten chocolade machinaal wordt gegoten. Na het harden worden de chocolaatjes en chocoladefiguren zorgvuldig verwijderd en geïnspecteerd op "foutjes", zoals rafelige randjes of afgebroken stukjes. Want bij Petit Ami staat behalve kwaliteit ook perfectie hoog in het vaandel. En het spreekt voor zich dat bij het productieproces de uiterste hygiëne wordt betracht. Petit Ami is HACCP gecertificeerd.

de klant is koning.

Van Tilborg sr. en Van Tilborg jr. houden zich dagelijks bezig met de klanten. Voor hen is "De klant is koning" geen loze kreet. Heeft een ondernemer speciale wensen wat betreft het type chocolaatje of een chocoladefiguur, verpakking en bezorging, dan wordt alles in het werk gesteld daaraan tegemoet te komen.

Veel klanten hebben al ontdekt dat Petit Ami ook bereid is aangeleverde bijzondere verpakkingen, zoals luxe bonbondozen, zilveren of glazen schaaltjes, rieten mandjes en nog veel meer, te vullen met heerlijke chocolaatjes en bonbons. Voor het laatste werkt Petit Ami al jaren samen met bekende Belgische leveranciers. Heeft een klant een idee voor een verpakking, maar kan men deze niet zelf leveren, dan verzorgt Petit Ami dit graag.

vernieuwend.

Alle vier de Van Tilborgs zijn nauw betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe producten. Zelfs traditionele chocolade als paashaasjes, sinterklaasfiguurtjes en kerstkransjes zijn namelijk aan mode onderhevig, maar bij Petit Ami worden ze uiteraard geproduceerd met behoud van ouderwetse kwaliteit. Bekijk hier de prachtige paashaas

Een nieuwe trend in de branche is bedrijfschocolade, waarbij op de chocolaatjes het logo van een onderneming of organisatie wordt aangebracht. En goed idee voor relatiegeschenken of feestelijke gelegenheden, zoals een receptie voor een jubilaris. Ook op deze trend heeft Petit Ami recent ingespeeld. Over het aanleveren van materiaal voor deze logo's, neem gewoon contact met ons op. Al onze gegevens kan je vinden op onze website.

Ik kan je bovendien persoonlijk garanderen dat het de beste chocolade is die je in de omstreken maar kan vinden. Ik kon dan ook niet beter verzinnen dan er een toepasselijk muziekje van "I like chocolate" op te monteren.

Bovendien ben ik mij gaan verdiepen in het monteren van filmpjes, zij het met de bestaande middelen. Ik ben echter wel trots op het resultaat, en het zou me een plezier zijn als je me vertelt hoe jullie mijn eerste superfilmpje vinden, uiteraard van mijn kleinkinderen. Met wat creativiteit kom je al heel ver. Er hebben tot nu toe een 20-tal mensen het filmpje bekenen, maar wil graag zoveel mogelijk kijkers actiren. Doe me een plezier en stuur het zoveel mogelijk rond, zodat ik zoveel mogelijk bezoekers krijg.

Als ik nieuwe filmpjes ontvang, zal ik er eens proberen één in dezelfde stijl te maken.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240