De vijver van Willy

De vijver van Willy

Een ramp, een catastrofe….Ik had geen internet deze morgen …paniek…paniek alom...hoe zou de wereld eruitzien zonder internet…

Ik zou het moeten weten, want ik heb het zelfs nog meegemaakt dat er geen telefoons of TV's waren, maar dat is al bijzonder lang geleden.

Dan maar het probleem proberen op te lossen. Dank zij de hulp van mijn zoon en de hulp van Telenet was het probleem na een uurtje van de baan.

Gelukkig had ik een nieuwsitem op de baan staan, zodat het me niet veel tijd kostte om nadien dit nieuwsitem online te zetten.

Ik ben vandaag blij om de vijver van mijn vriend Willy te laten zien. Willy heeft al vele koiwaters doorzwommen en sinds verleden jaar maakt hij zijn comeback met een aantal serieuze go sanke, vooral van Momotaro.

Dit is de mail van Willy

Hey Luc,

in bijlage enkele foto’s van de beek met de grote waternavel als voornaamste zuiveraar (vorig jaar vroeg iemand naar enkele foto’s hiervan), en de waterkers in de vijver als bezigheidstherapie en paaizone voor de koi. Er is ook nog een onderdeel van de beekcascades, niet op foto, met kleine lisdodde, kalmoes en riet.

Zoals je ziet op de foto hebben ze serieuze ravage gemaakt bij het paaien in de waterkers (foto 30). Er is gepaaid van begin juni tot eergisteren, alle vrouwtjes moesten eraan geloven. De momo mannen hebben zich laten gaan, vooral Free Willy, de yondan van vorig jaar (momenteel reeds een 72 cm). Maar ook de tancho sanke van onlangs deed flink zijn best, dit wordt een kanjer.

Natuurlijk enkele foto’s van een paar koikes, niet zo duidelijk door het algenrijke water, maar toch altijd leuk. En zelfs een moeder met haar kleintjes, u zeker bekend ( foto 26 ).

Eind september, begin oktober een update.

Je vijver ziet er voortreffelijk uit Willy, en de mama herken ik zeker, want hier heb ik een nauwe band mee gehad. Benieuwd naar de kleintjes. Bedankt voor de update….

Als er mensen zijn die nog info willen geven via het nieuwsitem, stuur alle info op, en iedereen is er blij mee....

Meer afbeeldingen

De vijver van Willy: afbeelding 1
De vijver van Willy: afbeelding 2
De vijver van Willy: afbeelding 3
De vijver van Willy: afbeelding 4
De vijver van Willy: afbeelding 5
De vijver van Willy: afbeelding 6
De vijver van Willy: afbeelding 7
De vijver van Willy: afbeelding 8
De vijver van Willy: afbeelding 9
De vijver van Willy: afbeelding 10

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240