De vissen zwemmen hun baantjes

De vissen zwemmen hun baantjes

Het was weer een lange rit, maar de verzonden vissen zijn allemaal gezond aangekomen.

We hebben er weer een lange reis op zitten maar het is weer gelukt, de koi die van Japan gekomen zijn zwemmen allemaal hun rondjes in Arendonk. En dat terwijl de grote baas in Japan is.

We waren rond half 4 in Arendonk en daar stond alles al klaar, de bakken/bowl/koffiemachine/bus.. Alles was nog even in de nopjes voorbereid door Luc zodat we een makkie zouden hebben.

Na een bak koffie zijn we dan rond 16.00 naar Schiphol vertrokkken, gelukkig was het er niet heel druk en konden we vlot doorrijden. Op een kleine vertraging na geen problemen en we waren optijd in Amsterdam.

Daar eenmaal aangekomen waren alle koi al gesorteerd, het waren maar 75 dozen.. ik heb nog nooit zo'n kleine zending gezien en de mannen bij het dierenhotel schiphol hadden voor ons alles al uitgezocht dus we konden vrijwel direct inpakken en wegwezen.

We konden ook de terugweg rustig door rijden en ondertussen hebben we Martin en Robby gebeld zodat zij ook tijdig aanwezig konden zijn om mee te helpen met het uitpakken van de mini-zending van 10 vissen.

Robby even vriendelijk gevraagd of hij voor koffie kon zorgen et voilà toen we aankwamen stond de koffie al klaar!

Eeerst de vissen even uit de dozen gehaald en op het water gelegd zodat ze konden acclimatiseren en toen snel aan de koffie, natuurlijk met de nodige koitalk!

Hierna zijn we begonnen met het uitpakken, netjes zak voor zak in de bowl... wat water uit de vijver erbij, en vervolgens de vissen los overzetten in de bowl zonder water uit de zak te morsen. Snel een paar fotos en een filmpje en snel overzetten in de vijver om de volgende zak te openen.

Alles is voorspoedig verlopen en we hadden na afloop nog even tijd om wat te drinken, nog even een laatste check op de vissen te doen. Daarna snel met z'n allen naar huis gereden.

Nu zit ik thuis nog even een verslagje te maken zodat jullie toch nog even wat gevoel krijgen bij het hele verhaal. Geniet nog even van de plaatjes zou ik zeggen!

Matthijs

Meer afbeeldingen

De vissen zwemmen hun baantjes: afbeelding 1
De vissen zwemmen hun baantjes: afbeelding 2
De vissen zwemmen hun baantjes: afbeelding 3
De vissen zwemmen hun baantjes: afbeelding 4
De vissen zwemmen hun baantjes: afbeelding 5
De vissen zwemmen hun baantjes: afbeelding 6
De vissen zwemmen hun baantjes: afbeelding 7
De vissen zwemmen hun baantjes: afbeelding 8
De vissen zwemmen hun baantjes: afbeelding 9
De vissen zwemmen hun baantjes: afbeelding 10

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240