De voermethode van Rini

De voermethode van Rini

Gisteren even naar Rini gereden om te zien of alles in orde is met zijn vissen.

Daar aangekomen word je altijd overweldigd door de enorme mate van rust. De grootmeester zit dan rustig langs zijn vijver om zijn koi te bestuderen, elke beweging gade te slaan, van de rust te genieten en niet te vergeten...het voeren. Telkens wordt je enorm getroffen door de serene sfeer die er hangt, waardoor het koigebeuren een extra dimensie krijgt. Dit gevoel ervaar je op weinig plaatsen.

Ondertussen smijt Rini regelmatig zijn bollen pasta op het ondiep gedeelte van de vijver, dat hij speciaal heeft aangelegd om zijn koi naar dit gedeelte te lokken met voeren. Je kan dan de prachtige lijven in alle glorie bewonderen, terwijl ze de bollen pasta met een zucht opsoeperen. Mondje open, bolletje erin, slagje van de staart en weg zijn ze weer. Het is en blijft een boeiend schouwspel. Geniet vooral van de bijgevoegde filmpjes en geniet van de rust die deze vijver uitstraalt.

Voermethode Rini - 01

Voermethode Rini - 02

Voermethode Rini - 03

Ervaar zelf de rust van deze vijver.

Tevens heb ik nog enkele foto's gemaakt van de geintegreerde clarity skimmer. Deze staat neutraal opgesteld aan het einde van de vijver en het water loopt in de plantenfilter. Storend ? Voor mij helemaal niet. Hij staat erbij of hij er altijd bij gehoord heeft...

Er zijn gisteren 5 nieuwe Clarity skimmers geleverd, en deze zijn allemaal in een nieuwe kleur gestoken. Vandaag zal ik er eentje uitpakken om te zien hoe ze er uitzien. Wij zullen deze ook mee naar Arcen nemen om in onze stand te zetten.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml