De week van de waarheid

De week van de waarheid

Nog 3 koi zwemmen er rond in de binnenvijvers, tijd om de verwarming terug op 16° te zetten voor de opvang van de nieuwe pensiongasten.

Ondertussen zijn de meeste koi naar buiten verhuisd. Ik heb nog een filmpje gemaakt van de laatste bewoners. Het werd tijd dat ze van de zon gaan genieten.

Jeroen kwam zijn nieuwe aanwinsten ondertussen ook ophalen. Een takigawa kohaku en een okawa purachina, nu nog 66 te gaan.

Vrijdagavond zou ik wel wat hulp kunnen gebruiken voor het uitladen van een 35-tal dozen. Polleke komt helpen, maar ik weet dat hij het moeilijk heeft met zijn rug. Als er dus nog een kandidaat is om met zakken van 30-40 kg te sleuren, geef maar een seintje, dan spreken we wel verder af. Ik kan de hulp best gebruiken, en anders...

Ik ben ontzettend benieuwd naar de nieuwe aanwinsten, want er komen wel een paar kanonnen binnen. De tosai ontbreken deze keer ook niet, dus is er een grote keuze in zowel tosai als nisai.

Het is wel spijtig dat ik geen kandidaten heb gevonden voor de kokugyu kampioen. Ik was ook al bang dat het de ver van mijn bed show ging worden, maar ik had toch gehoopt om een kandidaat in Europa te vinden om deze kampioen verder te blijven opvolgen. Dan zal ze hoogstwaarschijnlijk verhuizen naar een aziatisch land, en zo niet, zal ik er me zelf over ontfermen….zonde van de koi….

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137