Geen woorden maar daden

Geen woorden maar daden

Tijdens mijn laatste reis werd ik geconfronteert met een, in mijn ogen goede aankoop, van 10 sanke van Momotaro.

Ik heb hier een wedstrijd aan gekoppeld, namelijk De Momotaro Contest. Bekijk nog even het filmpje van onze selectie en alle informatie van de koi kan je vinden onder de codenummers 1503061 tot en met 1503069, en ze staan op dit ogenblik nog tot vrijdagavond onder "nieuwe koiaanwinsten."

Er zijn er ondertussen 4 van verkocht, 1 staat er in optie, want de 2de heb ik voorlopig voor mezelf aangeduid en in optie gezet. De bedoeling was om er 7 te verkopen, maar dit is helaas niet gelukt. Nochtans wil ik de wedstrijd sowieso door laten gaan, omdat ik er zelf ook van kan leren.

Ik wil echter ook nog een tweede miniwedstrijd toevoegen aan dit onderdeel, en dat is namelijk het volgende: Ik zou graag 3 sanke een seizoen bij 3 totaal verschillende vijveraars laten, zodat ze kunnen bewijzen wat hun theorie waard is.

Met andere woorden, ik wil één sanke in de vijver van Marcel Dirx laten zwemmen, één sanke had ik het liefst laten opgroeien bij iemand die mijn persoonlijke theorie aanhangt, maar die heeft helaas afgehaakt, en ik zoek nog iemand die de RO theorie aanhangt.

De sanke dienen NIET betaald te worden, maar mogen gratis een seizoen verblijven in hun vijvers. Bij deze een oproep aan een RO aanhanger. Is er iemand die zich geroepen voelt om deel te nemen aan dit mini initiatief ? Ik kan dit alleen doen als er zich een RO aanhanger aanmeld. Geen RO deelnemer...geen mini wedstrijd....

Dus bij deze een speciale oproep aan een RO aanhanger: meld je aan….

Geen woorden maar daden is bij deze mijn leuze, want er worden dikwijls teveel woorden verspilt. Hoe ze de sanke laten evolueren wordt door de 3 deelnemers maandelijks medegedeeld. Ik wil dan graag foto's, filmpjes en info ontvangen over hun ontwikkeling, samen met info over hun vijver. (grootte, temperatuur etc…).

Ik zal iedere deelnemer trouwens een mailtje sturen als ik de info verwacht, zodat we hier een speciaal onderdeel van kunnen maken, dat iedereen dit kan opvolgen.

Na het seizoen, wordt er door de mensen beoordeelt, welke koi de beste ontwikkeling heeft doorgemaakt, en bovendien laat ik dit nog eens door de mensen uit Japan beoordelen, hetzij door Daisuke, hetzij door Paul….

De sanke die ik in mijn vijver laat rondzwemmen is 1503066, heeft de minst goede ontwikkelingsmogelijkheden, en ik wil op deze wijze de verschillen aan de mensen tonen. De sanke die niet verkocht zijn, zullen tot vrijdagavond nog te koop staan aan 1000 euro, daarna zal deze prijs verdwijnen.

Bijzondere toezegging

Wat betreft de koi die meegedaan hebben aan de wakagoi show ! Hier was afgesproken dat men de koi kon aankopen voor 1000 euro. Als ze echter een prijs behaalden op de wakagoi show zou er 250 euro extra moeten betaald worden. Deze schuld wordt in alle 3 de gevallen kwijtgescholden.

Voor zover ik op dit ogenblik weet hadden ze alledrie een 3de prijs, en zou deze regel van toepassing zijn. Wel ik zie af van deze optie, en men moet dus de 250 euro niet opleggen.

Ik probeer nog altijd achter de juiste informatie te gaan van alle deelnemende koi aan de wakagoi show, maar kan op dit ogenblik geen contact krijgen met Paul. Het lijkt wel of hij van de aardbodem is verdwenen….

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240