De winnaar is gekend

De winnaar is gekend

Alles gaat voorbij. Aan alles komt een einde... Het heeft lang geduurd vooraleer het winnende lot van deze fantastisch mooie showa werd getrokken, maar de winnaar is ondertussen bekend.

Na aankomst van de klanten die zich ingeschreven hadden, en het optreden van Peter, de onvervalste doedelzakblazer was het tijd voor de trekking.

Peter had zich uitgedost in zijn fraaie schotse kledij en trakteerde ons enkele minuten op de tonen van zijn doedelzak. Toch een speciaal instrument, en de mensen konden het blijkbaar best op prijs stellen.

Hij was ook uitgekozen om het verlossende pijltje te gooien naar het bord met alle nummers van de loten. Eindelijk was de tijd gekomen om het ultieme pijltje te gooien naar het ronddraaiende bord.

Wil je echter weten wie de winnaar is geworden, dan zul je het filmpje volledig moeten uitkijken, want ik zeg het niet. Ik ben blij met de winnaar, een meer onbekende in de rangen van Interkoi, maar niet onbekend bij mij, en het is hem volledig gegund, alhoewel ik het aan iedereen zou gunnen natuurlijk.

Tussendoor werd er op speciaal verzoek nog iemand in de bloemetjes gezet. Charmeur pur sang, koikichi ten voeten uit, en een heel beminnelijk persoon is Beereke. Hij had van de gelegenheid gebruik gemaakt om zijn vrouwtje even te feliciteren zoals je in het filmpje kan zien.

Het hek was ondertussen van de dam en toen de spanning wegebde konden de mensen genieten van een zalige namiddag in een stralend weertje onder het genot van een uitstekend buffet zo werd mij verteld.

Ik heb er geen behoefte aan om in superlatieven te vertellen hoe de verbroederingsdag verlopen is, dat moeten ze zelf maar doen.

Ik heb in ieder geval een fijne dag beleefd met fijne mensen. Enkele koi werden uiteindelijk ook gebowld omdat een dag zoals deze toch niet door kan gaan zonder het bekijken van enkele koi. Er werd besloten de koi te tonen die mee zullen doen aan de Belgian koishow volgende week in Hasselt.

Ik moet zeggen dat ze er bijzonder goed uitzagen. Of ze een prijs zullen halen is altijd vingerdik kijken, maar dat het goede koi zijn lijdt geen twijfel. Alles zal van de tegenstanders afhangen, maar hier de koi op een rijtje.

De fantastische showa van Momotaro. Ze moet nog 3 jaar worden niet vergeten ! Als dit geen toekomst is, dan weet ik het ook niet meer….volgens Adam een echte tategoi, en ik gebruik dit woord alleen maar als het van toepassing is !

Een voorbeeldsanke die ik kocht als tosai en 2 jaar in Japan is verbleven. Ook zij moet nog 3 jaar worden. Dit is de sanke waar ik het gisteren in het nieuwsitem over had, zuster van de daar getoonde sanke.

Mijn persoonlijke lievelingskohaku die me meer en meer bevalt en waar ik met vertrouwen de toekomst tegemoet ga. Een kohaku van Takigawa die nog steeds kweekt met de bloedlijnen van Sakai, meer bepaald uit de oude Donguru bloedlijn.

Kijk vooral naar die huidkwaliteit. Ze zal het vermoedelijk af moeten leggen tegen de gerenommeerde spelers op de markt, maar dat maakt me weinig uit…kom en bewonder ze in vat 24 volgend weekend….

Last but not least nog 2 sakai kohaku. Daarmee moet ik helaas het rijtje afsluiten, want zoveel koi heb ik helaas niet meer. Mijn vijvers zijn onderbevolkt, maar daar moet ik eigenlijk blij mee zijn !

Ik bedank iedereen voor de gezelligheid en hoop dat jullie er ook van genoten hebben.

TER INFO

Ik ben vandaag aanwezig van 10.00 tot 12.00 uur....altijd welkom....

Meer afbeeldingen

De winnaar is gekend: afbeelding 1
De winnaar is gekend: afbeelding 2
De winnaar is gekend: afbeelding 3
De winnaar is gekend: afbeelding 4
De winnaar is gekend: afbeelding 5
De winnaar is gekend: afbeelding 6
De winnaar is gekend: afbeelding 7
De winnaar is gekend: afbeelding 8
De winnaar is gekend: afbeelding 9
De winnaar is gekend: afbeelding 10
De winnaar is gekend: afbeelding 11
De winnaar is gekend: afbeelding 12
De winnaar is gekend: afbeelding 13
De winnaar is gekend: afbeelding 14
De winnaar is gekend: afbeelding 15
De winnaar is gekend: afbeelding 16
De winnaar is gekend: afbeelding 17
De winnaar is gekend: afbeelding 18
De winnaar is gekend: afbeelding 19
De winnaar is gekend: afbeelding 20
De winnaar is gekend: afbeelding 21

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137