XClear voerautomaat. Nu een aantal weken later mijn beoordeling.

" /> XClear voerautomaat. Nu een aantal weken later mijn beoordeling.

" />
De XClear voerautomaat

De XClear voerautomaat

Onlangs had ik een artikel gepubliceerd over de XClear voerautomaat. Nu een aantal weken later mijn beoordeling.

Ik gebruik de voerautomaat op één vijver momenteel, en ik kan weinig negatief over deze feeder vertellen.

Het is uiteraard de bedoeling dat we kritisch zijn over dingen zoals deze, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik er eigenlijk best over tevreden ben.

De instellingen zijn makkelijk om het aantal beurten en de hoeveelheid voer te programmeren, het voer komt zachtjes in het water terecht zonder lawaai te maken, en tot hiertoe heb ik geen mankementen ontdekt.

Toch één vorm van positieve kritiek. Toen het onweer was en het begon hard te waaien, vloog het deksel van de voerautomaat, met als gevolg dat de bijhorende regen het voer volledig nat maakte, zodat de voerautomaat niet meer werkte.

Een punt van aandacht dus. Heel eenvoudig op te lossen volgens mij door een draaisysteem voor het deksel in te stellen. Moet te doen zijn.

Voor de rest eigenlijk niets dan goed over het functioneren. De prijzen op internet variëren verschrikkelijk in de verschillende webwinkels, maar ik weet niet of er een verschil is in een oud of nieuw model. Ik heb prijzen gevonden van 140 tot 165 euro….

Ik meen gehoord te hebben dat de nieuwe modellen, welke ik dus heb, beter en makkelijker te programmeren zijn, maar zekerheid heb ik hier niet over.

Mijn instellingen momenteel voor diegenen die het interesseert is 6 keer voer per dag tegen 100 seconden voer strooien, wat neerkomt op een 3-4 kg per 5 dagen. Het juiste gewicht per voerbeurt zou ik nog eens moeten uittesten….

De voerautomaat staat momenteel wat amateuristisch opgesteld, maar ik heb Rob gevraagd om een speciale montagering te maken, zodat ik hem overal kan opstellen en dat ik deze ook in de winter onder de overkapping kan monteren. Je moet op alles voorbereid zijn…

De XClear voerautomaat. Voor de rest is er weinig nieuws te melden....

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240