De XClear voerautomaat

De XClear voerautomaat

Vrijdag heb ik een XClear voerautomaat even profesorisch opgesteld om te zien of de werking voldoening geeft.

Ik ben al langer op zoek naar een goede oplossing om het voeren via een voerautomaat op een betaalbare manier te doen, maar tot op heden heb ik nog geen geschikte manier gevonden.

Uiteraard is het koicafé een goede oplossing, maar die vind ik veel te prijzig, dus afwachten is mijn boodschap.

Tot hiertoe ben ik tevreden al kan je na 2 dagen geen oordeel geven over de voerautomaat. De instelling is vrij eenvoudig, zodat dit al geen obstakel moet zijn.

Ik heb een kort filmpje gemaakt van de werking van het apparaat. Ik heb het afgesteld op 6 voerbeurten met een toediening van voer gedurende 100 seconden.

De voerautomaat maakt geen ongepast geluid en verdeeld het voer gedurende 100 seconden. De pellets van probites lijken goed geschikt met hun omvang van ± 5 mm, dus dat hoeft geen nadeel te zijn.

Nu nog even uittellen hoeveel gewicht aan voer er gegeven wordt als de voerautomaat gedurende 100 seconden het voer verdeeld en dan weten we al een stuk meer. Dat is voor volgende week.

De gevraagde prijs voor het toestel is ook aannemelijk. Ik zie prijzen die variëren van 140 tot 165 euro, afhankelijk van waar je ze koopt.

Ik heb geen ervaring met deze voerautomaten, maar ik heb begrepen dat dit een nieuw model is met een eenvoudige 3-knops bediening! Door de eenvoudig programmeerbare timer is het mogelijk 1 tot 24 keer per dag volautomatisch te voeren.

De hoeveelheid voer kunt u instellen door per voerbeurt het gewenst aantal doseerseconden in te stellen. Het aantal doseerseconden per keer kan tussen de 0 en 600 seconden ingesteld worden.

Als het toestel blijft behagen ben ik van plan om deze voerautomaten overal te installeren. Ik hou ervan om meerdere keren per dag kleinere hoeveelheden voer te geven.

Enkele voordelen van de Xclear Voerautomaat

• Arbeidsbesparing

• Eenvoudig instelbare automatische voertijden

• Geschikt voor korrelgrootte tussen de 2 en 9mm.

• Bevestigingsbeugel meegeleverd

• Lengte elektriciteitskabel 9 meter

• Minder belasting van het filter

• Voercontainer voor 7 liter voer

• Nederlands product

Aanbieding koi

De koi die gisteren aangeboden werden zijn gehalveerd. De ginrin soragoi is ondertussen verkocht, maar de shiro utsuri van de klant zoekt nog een koper.

Kandidaten kunnen zich melden, en denk eraan, niet is veranderlijker dan een shiro, en deze heeft toch wel een bijzonder goede huidkwaliteit. De vraagprijs is 250 euro.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml