De zondag van de tweetjes

De zondag van de tweetjes

22 februari 2020 of de dag van de tweetjes. 22-02-2020. Er zijn veel huwelijken vandaag, maar ik ga er een andere wending aan geven en wel op de volgende manier.

In de loop van vandaag zal ik een x-aantal  koi onder de knop "nieuwste koi aanwinsten" zetten, met een prijs die geldig is tot en met zondag tot 20 uur. Al wie gebruik wil maken van het aanbod, kan zaterdag of zondag morgen nog even langskomen om de koi eventueel te zien.  

Zondagavond 22.22 vervalt het aanbod. 

Je hebt de mogelijkheid nog om nu zaterdag of zondagmorgen naar deze koi te komen kijken. Meenemen hoeft nog niet, en al de aanbiedingen zijn meer dan de moeite waard in mijn ogen. Ik hoop dan ook dat ik enkele mensen blij kan maken. En geloof me, ze zijn allen meer dan goed.

Ik ga ze allemaal moeten opzoeken, dus het zal de ganse dag aangevuld worden met een aantal koi die ik in de loop van de dag zal selecteren.

MAAK ER BEBRUIK VAN

 

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

4 reacties

The Untouchable

Kernvraag voor de geïnteresseerde kenner of gegadigde: welke uit het promo aanbod zijn normaal meer waard dan 2.222 euro, en welke zijn minder waard? Een hele uitdaging, die vraag, ik zou ze zelf niet kunnen beantwoorden. Maar een ware koi lefgozer moet dat toch wél voor zich zelf kunnen uitmaken.

Wim DW

in het leven van vraag en aanbod en criteria van beoordeling, die voor elke koiliefhebber anders is, wordt uw kernvraag gelijk aan het opkomen en verdwijnen van het sumi bij een koi -- als we dan toch spelen met cijfertjes had het aanbod nog knapper geweest als er 22 koi in deze aanbieding hadden gezeten .... maar mogelijk konden niet alle koi deze toetsing doorstaan


interkoi

Bijna alle koi zijn meer dan 2222 euro waard. Ga ze maar zoeken. Dit zijn trouwens allen nog koi met toekomst en zijn zeker nog niet aan het einde van hun latijn.


Johan

Origineel verzonnen wat een mooie actie en het aanbod is groot en bijzonder goed.


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137