Dikke prijzen op de koi show in Frankrijk

Dikke prijzen op de koi show in Frankrijk

Een doodgelukkige klant uit Frankrijk contacteerde me vanuit zijn auto met de melding dat hij major champion is geworden met de kohaku die hij begin dit jaar had aangekocht bij Interkoi. Het geeft me natuurlijk veel voldoening om toch te scoren op deze show. 

milorad petrovicMaar liefst 4 grote prijzen werden hem toegekend, ik zet ze allen op een rijtje: Major Champion - Best in size 7 - Best in variety en champion de France A. De laatste prijs kan ik niet goed plaatsen, daarom vroeg ik Michel wat deze prijs eigenlijk was.

Dit was zijn antwoord: "C'est le plus beau koi du koi show de cette année" en vertaald is dit "Dit is de mooiste koi van de koishow van dit jaar." Toch wel een dankbare prijs volgens mij. De foto's kreeg ik tijdens hun rit naar huis. Ze werden genomen op het dashbord.

Welke koi heeft deze prijs gewonnen ? Kohaku KO-NA23-0201 van Dainichi, die ik aankocht tijdens een veiling van Narita. Zij was toen 76 cm en ik was blij dat ik deze kon aankopen. Michel had ze echter snel in de smiezen en kocht deze onmiddellijk aan. 

Gelukkig heb ik nog een filmpje ter beschikking en werd het door You Tube nog niet gewist. (Ik lig er nog altijd wakker van). Het was sowieso een indrukwekkende koi bij aankomst en het doet me natuurlijk plezier dat ze deze dikke prijzen in de wacht heeft gesleept. 

Als je bedenkt dat deze kohaku nog maar 4 jaar is bij aankomst, kan ze dus nog een hele weg afleggen en een eind over de 80 cm gaan. Misschien maakt ze in de toekomst wel kans op de titel van Grand Champion in Frankrijk, wie weet.

kohaku van dainichiHet geeft me in ieder geval een goed gevoel om aan mijn klanten dit soort prijzen te kunnen geven. Eigenlijk heb ik al een bijzonder rijke geschiedenis met de prijzen die klanten van mij via aankopen bij Interkoi al gescoord hebben door de jaren heen.

De lijst is eigenlijk indrukwekkend, en ik heb eigenlijk spijt dat ik niet alles bijgehouden heb op dat gebied. Dat ik voor veel dikke prijzen gezorgd heb bij mijn klanten staat als een paal boven water.  Dit najaar staan er nog kleppers op het programma waarvan ik weet dat het scorende koi zouden kunnen zijn.

Het zal dus een spannend najaar worden. Ik weet nog niet wanneer ik de massa jumbo koi laat komen, dat moet ik nog allemaal gaan regelen en bespreken met de klanten. 

 

Meer afbeeldingen

Dikke prijzen op de koi show in Frankrijk: afbeelding 1
Dikke prijzen op de koi show in Frankrijk: afbeelding 2
Dikke prijzen op de koi show in Frankrijk: afbeelding 3
Dikke prijzen op de koi show in Frankrijk: afbeelding 4
Dikke prijzen op de koi show in Frankrijk: afbeelding 5
Dikke prijzen op de koi show in Frankrijk: afbeelding 6
Dikke prijzen op de koi show in Frankrijk: afbeelding 7
Dikke prijzen op de koi show in Frankrijk: afbeelding 8
Dikke prijzen op de koi show in Frankrijk: afbeelding 9
Dikke prijzen op de koi show in Frankrijk: afbeelding 10
Dikke prijzen op de koi show in Frankrijk: afbeelding 11

3 reacties

Johan D

Mooie prijzen , proficiat 


Peter VDB

Het bewijs dat je top bezig ben en een "neus" hebt voor goeie koi 😊
Mooi dat die prijzen worden gehaald. 


Eric

Pracht nieuws Luc jij ook gefeliciteerd . Chauffeur mag wel wat blijer kijken na zulke mooie prijzen ha ha 


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml