Ik kan deze niet vinden !

Ik kan deze niet vinden !

Het gebeurd zelden of nooit dat ik een koi niet kan vinden, maar gisteren heb ik een koi gebowld voor een klant en ik weet in godsnaam niet welke koi het is. Ik ga er zo dadelijk toch nog eens doelgericht naar zoeken en hoop dat ik de koi terug kan vinden. 

De showa is vrij herkenbaar, dat is een showa van Sakai FF die ik in het begin van het jaar heb gekocht. De sanke daarentegen kan ik niet thuiswijzen in dit filmpje. Het zou ook kunnen dat deze tosai bij de showa van Sakai FF heeft gezeten en besloten heeft om een sanke te zijn...afwachten is de boodschap. Ik ga het uitzoeken !

Nu zijn tosai wel veranderlijk en soms sta je verbaasd over de ontwikkeling, maar nu vind ik het toch wel raar dat ik de koi niet kan thuiswijzen. De showa daarentegen is nog herkenbaar. Ik heb een zwak voor die kleine showa van Sakai FF, heel intigrerend en interessant om verder te laten uitgroeien.

In ieder geval vind ik het een aantrekkelijke tosai die best wel eens heel mooi zou kunnen worden. De potentiële koper besloot toch nog even te wachten om deze aan te kopen, want zijn oog viel ook op de yondan kohaku van Momotaro.  Dit is de laatste kohaku in dit filmpje dat een maand geleden gemaakt is. Tja...altijd moeilijk kiezen, en ik raad dan natuurlijk aan om ze beide aan te kopen :)

Ondertussen wordt er volop gekozen uit het aanbod van vijver 1. Verschillende sanke werden gisteren verkocht, In dit filmpje nog eens het divers aanbod dat zeker in iedere vijver een dankbare verschijning zou zijn..Volgende zaterdag is het de laatste kans om een keuze te maken uit dit aanbod.

Zoals je ook kan zien in het filmpje zijn er verschrikkellijk veel algen te zien in het water. Het warme weer heeft een aanslag op het water gedaan en de algen en boost gegeven. In principe niet erg voor de koi, integendeel, maar het zijn draadalgen en geen zweefalgen. Daardoor is het iets hindelijker, maar zeker niet slecht.

Het laatste filmpje toont 2 koi die normaal volgende week naar hun nieuwe thuis zullen gaan. Die kohaku heeft van het begin mijn hart gestolen, maar blijkbaar was ze toch niet populair. Het heeft een hele tijd geduurd vooraleer een koper zich aanmelde, Tegelijkertijd een goede gelegenheid om de koi nog even te controleren voor vertrek.

Vermoedelijk zal dit één van de laatste dagen zijn met dit fantastisch weer en graag of niet zullen we stilaan naar de herfst toegroeien. Denk eraan, zaterdag is het nog open, maar vanaf volgende week zondag is Interkoi gesloten tot en met 1 oktober.

 

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml