Dit heb je in het voorjaar nodig

Dit heb je in het voorjaar nodig

Het is altijd wenselijk om de belangrijkste medicamenten in huis te hebben als het voorjaar wordt.

Je hebt ze nooit nodig, totdat je ze wel nodig hebt, en dan is het even paniek. Neem daarom je voorzorgen en bekijk even deze pakketten die ik voor je zal klaarzetten. Ik gebruik zelf ook alle deze medicamenten indien nodig. De verpakkingen zijn meestal voor vijvers tot 50 kuub ! Dosering uiteraard afhankelijk van het volume van de vijver. Alle producten zijn vers geleverd.

De afspraak is dat ik de pakketten gratis zal opsturen in Nederland en België. Ze zullen opgestuurd worden in de periode van medio februari tot eind februari.

Pakket 1 bestaande uit:

Bus van 5 liter Anarex Bio – 1 liter anti-mix – 1 liter anti-parasiet – 1 bus anti-worm, alle producten, buiten de Anarex zijn van Maarten Lammens. Het mooie aan de bussen is de speciale vloeibare verpakking waardoor je 25 ml. makkelijk kan afmeten in de daarvoor bestemde speciaal ontworpen plastic bus. Meer info over de producten van Maarten Lammens kan je vinden op zijn website.

Prijs normaal van het pakket: 200,85 euro

Prijsaanbieding: 165 euro incl. verzendingskosten.

Pakket 2 bestaande uit:

Bus van 5 liter Anarex Bio – 1 liter anti-mix – 1 liter anti-parasiet – 1 bus anti-worm, - bus van 5 liter Malamix. Alle producten, buiten de Anarex zijn van Maarten Lammens. Meer info over de producten van Maarten Lammens kan je vinden op zijn website

Prijs normaal van het pakket: 265,85 euro

Prijsaanbieding: 225 euro incl. verzendingskosten.

Pakket 3 bestaande uit:

Bus van 5 liter Anarex Bio – 1 liter anti-mix – 1 liter anti-parasiet – 1 bus anti-worm, - bus van 5 liter Malamix – bus van 2,5 liter Aqua Serum; Alle producten, buiten de Anarex en Aqua Serum zijn van Maarten Lammens. Meer info over de producten van Maarten Lammens kan je vinden op zijn website

Prijs normaal van het pakket: 306,35 euro

Prijsaanbieding: 265 euro incl. verzendingskosten.

Aqua Serum is een beetje de onbekende in Pakket 3, maar toch heb ik hier positieve resultaten mee behaald. Ik gebruik het persoonlijk regelmatig en ik zie altijd na behandeling lichte verbeteringen. Meer info kan je hier vinden

Een kleine omschrijving.

Aqua serum verwijdert giftige stoffen uit leidingwater, zoals zware metalen. De actieve ingrediënten binden giftige stoffen die in het water terecht komen bij een verstoorde filterwerking of na gebruik van medicijnen. Daarnaast stimuleert en beschermd Aqua Serum middels colloïden en vitaminen de slijmhuid van uw vissen, waardoor de kans op ziektes vermindert en vissen worden ondersteunt na een behandeling met medicijnen. Tenslotte heeft Aqua Serum ook een verhelderende werking op het water en helpt het schuimvorming tegen te gaan.

Koi van de dag

Tenslotte wil ik ook regelmatig een koi in promotie zetten tijdens deze periode. Deze koi komen dan onder de knop “nieuwe aanwinsten” te staan, waarbij 5 sterretjes de promotie benadrukken. Deze koi zullen in promotie blijven staan tot 12 februari.

De eerste koi is een showa van Momotaro.. Deze showa heeft serieuze veranderingen ondergaan en blaakt van gezondheid. Zowel het shiroji, het hi en het sumi is van voortreffelijke kwaliteit. Ik laat graag het filmpje zien bij aankoop en je kan zelf de positieve ontwikkeling volgen.

De koi zit momenteel in een gewone vijver buiten op wintertemperatuur die bij mij ongeveer 10° is. Zwemt rustig zijn rondjes, en wacht geduldig het voorjaar af. Meer informatie over de koi vind je hier

Een mooie en imposante verschijning die zeker een aanwinst is voor je vijver.

Promotieprijs tot 12 februari: 1750 euro

Extra aandacht: de koi mag gratis blijven tot april 2017. Indien de koi niet bevalt mag je het geld altijd gebruiken voor de aankoop van een andere koi. En vergeet niet dat je recht hebt op dubbele punten die recht geven op een gratis reis naar Japan. Het aantal punten voor deze showa bedraagt dan ook 34 punten.

Meer afbeeldingen

Dit heb je in het voorjaar nodig: afbeelding 1
Dit heb je in het voorjaar nodig: afbeelding 2
Dit heb je in het voorjaar nodig: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240