Dit moet ik nog vlug even laten zien

Dit moet ik nog vlug even laten zien

Het was vandaag een verschrikkelijk drukke dag, maar dit nieuwsitem zet ik er nog vlug even op.

Morgen zal ik een meer uitgebreid verslag van vandaag geven, maar deze avond kwam er nog een kanjer van Japan binnen. Ik ga hier weinig over zeggen, want ik wil rusten, maar dit moet je toch nog even bewonderen. Kwaliteit kan je in Arendonk vinden, of zeg ik iets te veel. Oordeel zelf...

Eventjes toelichten dat dit een koi van Sakai is, die ik samen met Hans van tViske voor klanten van Interkoi heb geimporteerd. Hans ik hoop dat je op tijd bent gaan slapen, want ze zeiden dat je er moe uitzag. Ik weet dat je mijn website bekijkt, dus reageer ook maar eens... Bekijk vooral het filmpje. Ze komt recht uit Japan, en de klasse straalt eraf. De koi waarvan ik de naam vergeten ben

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: vanaf 11.00 tot ± 16.00 uur.
Zondag: NIET OPEN OP ZONDAG 1 MAART EN 8 MAART

Overige
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-10234

sanke SA-V19-10234
Koi Evolutie

1710023

Archief 1710023