dit spinnetje van 21 cm dat relatief klein, maar zeer prijzig was durven aankopen op de veiling van Momotaro ?

" /> dit spinnetje van 21 cm dat relatief klein, maar zeer prijzig was durven aankopen op de veiling van Momotaro ?

" />
Dit spinnejte werd verkozen

Dit spinnejte werd verkozen

Zou je dit spinnetje van 21 cm dat relatief klein, maar zeer prijzig was durven aankopen op de veiling van Momotaro ?

Die vraag kan je je natuurlijk stellen en veel mensen zouden negatief antwoorden, maar wij durven dat wel, en denk maar niet dat ze goedkoop was ! Het risico moeten wij altijd nemen…

Deze veilingvisjes kosten leergeld, maar dat hebben we ondertussen al dubbel en dik betaald. Doen we het dan altijd goed ? Neen hoor, maar zolang we fouten maken zijn we mensenlijk….en niet vergeten.... we verbeteren ons iedere keer.

Nu is het plezierig om het visje natuurlijk terug te zien nadat we er een jaar van in onze opgroeiafdeling mee aan het werk zijn gegaan.

En dit is het resultaat. Ik denk dat deze 53 cm grote sanke niet veel onder moet doen voor de koi in Japan die aangeboden worden.

Natuurlijk kunnen wij niet de kleurtjes erop krijgen zoals in Japan, want de Japanners blijven een streep voorhebben, en ook technisch zijn ze beter uitgerust met prachtige onnatuurlijke foto’s en 13 seconden lange overbelichte foto’s, maar ik verzeker je dat deze sanke niet onder moet doen.

Ze gaat nu naar haar nieuwe vijver en ik weet naar welk paradijs ze toegaat…ik kan je garanderen dat het geen prutsvijvertje is.

Zij die vertrekken groeten U

Nog enkele uurtjes en dan vertrekken wij naar Japan. Het beloofd een spannende reis te worden met ongekende verlangens. Hopelijk kunnen we aan alle wensen voldoen. Je kan ons uiteraard volgen via de website.

Ik zal zoveel mogelijk de aankopen die we doen online brengen, maar dat weet je vermoedelijk al. Let the games begin....

Shop Event Narita 13 oktober

Voor allen die interesse hebben om een koi aan te kopen op het Narita Event van volgende zondag. Ze kunnen me contacteren voor de voorwaarden. Hier geld wel het systeem van Lucky Draw.

Je kan dus een koi uitkiezen waar je je zinnen op hebt gezet. Tijdens de event zullen alle geinteresseerden een strootje mogen trekken en wie het strootje met de tancho bol trekt is de winnaar.

Iedereen gelijk voor de wet. Het is dus niet altijd zeker dat je gekozen koi ook in je bezit hebt. Alle koi kan je bekijken op zijn webpagina. Het zijn drukke tijden, dus ik weet niet of ik altijd direct kan antwoorden maar ik probeer het zoveel mogelijk op te volgen.

Meer afbeeldingen

Dit spinnejte werd verkozen: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240