Donna Clarissa betrapt tijdens haar freetpartijen

Donna Clarissa betrapt tijdens haar freetpartijen

Gisteren heb ik de koi allemaal opnieuw gefotografeerd tegen 4 mei.

Tegelijkertijd heb ik van de koi ook filmpjes gemaakt, en ik heb even op wacht gelegen om Clarissa te betrappen tijdens haar "freetpartijen". Ze zag dat ik aan het filmen was en dan wil ze haar niet altijd van haar beste kant laten zien, maar op een bepaald moment had ik ze toch te pakken. Normaal komt ze met haar hoofd 15 cm uit het water om het eten naar binnen te spelen, nu iets minder, maar het blijft mooi om te zien. Wat een karakter. Spijtig dat bij de jurering op de shows hier geen rekening mee kan gehouden worden, want dan wordt ze World Jumbo Champion. Wat een koi...

Bekijk fimpje 1: Donna Clarissa 1

Bekijk fimpje 2: Donna Clarissa 2

We hebben besloten dat ze in Hilvarenbeek zal te zien zijn. Dus met zijn allen naar Hilvarenbeek. (Zal ik ook eens goede reklame voor maken, want ik vind dit een zeer gezellige show)

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240